Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е девојки само едно прашањеДали и девиците „невините“ одаат на преглед или тоа е само за ДоДиЧкИтЕ ? ( баш ме интересира тоа)
извинете така што сум директен
Дали може некој да ми помогне ми требааат информации за ЦИН 2, како: што е, како се третира, претходни искуства, линкови каде може да се прочита нешто (само од наше говорно подрачје)
Odam na ginekolog ali moze ne tolku cesto kolku sto treba.Imav problemi so cista i morav da odam vo sk na pregled i najmnogu sum se zasramila do sega koga mi dojde maski ginekolog svarno se zdrviv zasto predhodno imam odeno samo kaj zenski i koga mi rece da se soblecam ja gledav majka mi i edno 15 min se ubeduvavme deka ne e stram da se soblecam se dodeka na kraj ne dojde zensko a maskiot ginekolog ispadna![]()
Нема врска машко-женско, одете кај постручниот!Првиот пат кога бев на гинеколог имав скоро 16 и уште не бев сексуално активна,отидов по иницијатива на мајка ми.Леле колку и бев лута што ме натера да отидам,многу ми беше страв,цела ноќ не заспав и коа отидов ништо страшно.Ми беше срам и многу непријатно,онаа докторката што беше само што влегов почна да ме кара зашто сум носела тесни фармерки,не било убаво за женско и ме стресе уште толку...ама прегледот не беше воопшто страшен.После вориот пат коа отидов веќе бев сексуално активна и отидов кај друг гинеколог,овој пат машко и пак ми беше страв и непријатно зашто знаев дека ќе биде различно ама се помина ок.Сега одам редовно на 6 месеци,кај истиот гинеколог,не ми е срам бидејки е машко, зашто онаа жеската предходно многу ме уплашиИ сеуште при секој преглед чувствувам непријатност
Dali nekoj moze da mi kaze dali ako postoi zapusuvanje jajcevodite bi se primetilo so vaginalno eho? I dali posle godina ipol obiduvanje da se zabremeni ne se uspee dali bi trebalo da se odi da se napravat ispituvanja i koi bi bile tie? Blagodaram odnapred!:bip: