Место за роденден

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување
Местото за роденден не ми е толку важно кое е ..... важно ми е кои луѓе се до мене кога го славам.... никогаш не сум славел баш онака како што треба.... т.е. сум бил без план.... но мислам дека оваа година ке направам такво нешто.

ПС: Иначе Форчн и овој роденден ако правиш Лазањи со свинско да знајш дека пак нема да јадам :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ППС: Дивне, морам да кажам, ти секогаш правиш убави планови.... продужи даље :cug:

Slavev u Tomas i si pominav Extra:kez: :cug: :je:

Mesto za rodenden? Garazha(golema)so ozvuchuvanje i seto toa:)

најдобро ми е дома со прибрана раја и забава до бесфест , неограничено пиење и музика по мој избор

na nekoe mesto so toj sto go sakas, pa rodendenot ke si go proslaves super,,

Ееееј у Select роденден... јакооо... Неизбежно убав помин

Na rodenden najvazno e da si pomines ubao,ne e vazno kaj ke go slavis:star:

ja godinava slavev u positiv (poranesno la garage) i si pominav top!! spored mene najdobro e u kafic:)

Мене најзакон ми е роденден да славам на плажа,оганче,гитари...по нешто за пиење и нормално добро друштво и ете ти незаборавен помин:)Се надевам нема да ми заврне за роденденот:)

:pijan: zurka vo vikendica ili stan :party2:

pa porano praev doma so pobliskite drugari/drugarki. A inace praev rodenden ovaa god vo NEMO Ohrid. Si pominav preubava, i site sto bea dojdeni isto. Imavme 15.000 Den za pienje taa vecer. Sve sto sakaa drugarite za pienje dobivaa. TOP SI POMINAV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom