Модни трендови пролет/лето 2010

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Оу јеа!
да не бидам оф топик, да прашам,

Crazy in Love, фармеркиве,

roto.jpg

ги има во Манго? Одамна неам отидено...

Еј знаеш дека не знам, бев пред некој ден, ама не им обврнувам внимание на фармерките, затоа што не знам зошто ама ми се погодуваат многу неквалитетни, дали е до мене не знам, па затоа и ретко од Манго фармерки да купам или загледам. Знам дека таа маичката што е на сликава ја има. :) Јас видов пред некој ден една многу убава тексас јакничка. У суштина не е баш јакничка онака до половина е, ама прекрасна беше, штета што немам со што да ја искомбинирам по дома. :)

Иначе еве од мене некои сликичиња...:manikir:

DorothyPerkinsSpring20109.jpg

DorothyPerkinsSpring20106.jpg

DorothyPerkinsSpring201018.jpg

DorothyPerkinsSpring201019.jpg

DorothyPerkinsSpring20105.jpg

DorothyPerkinsSpring20104.jpg

DorothyPerkinsSpring20102.jpg

DorothyPerkinsSpring20103.jpg

DorothyPerkinsSpring201011.jpg

TESCO5.jpg

TESSCO7.jpg

TESCO8.jpg

TESCO9.jpg

TESCO10.jpg

TESCO11.jpg

TESCO6.jpg

TESCO3.jpg

TESCO4.jpg

TESCO1.jpg

TESCO2.jpg

Еј знаеш дека не знам, бев пред некој ден, ама не им обврнувам внимание на фармерките, затоа што не знам зошто ама ми се погодуваат многу неквалитетни, дали е до мене не знам, па затоа и ретко од Манго фармерки да купам или загледам. Знам дека таа маичката што е на сликава ја има. :) Јас видов пред некој ден една многу убава тексас јакничка. У суштина не е баш јакничка онака до половина е, ама прекрасна беше, штета што немам со што да ја искомбинирам по дома. :)

До тебе е, јас во последно време скоро сите фармерки што ги купив ми се од Манго, и се прилично квалитетни. Иначе, и ја бев денес, ама забораив дека те имав цитирано па не ги ни побарав фармеркиве. Имаше едни слични, ама не беа убави.

А за јакната, знам која е, денес ја гледав, преубава е, ама некако е непрактична. Не е ни за во пролет, ни за во лето, така да ќе треба да ја носиш само 2-3 недели годишно. Мене многу ми се свиѓаа кратките пантолони на бејзикот што стоеа, и плус уште неколку пара, нешто измеѓу фармерки и пантолони беа.

Ebati drzavata kade najjaka prodavnica ti e Mango! Imate sea biometriski, bezvizen, setnete, kupete nesto sto da ve vidi gospod, a ne nesto sto sekoja pralja go ima.

Ebati drzavata kade najjaka prodavnica ti e Mango! Imate sea biometriski, bezvizen, setnete, kupete nesto sto da ve vidi gospod, a ne nesto sto sekoja pralja go ima.

Уште нема донесено пролетна колекција.
Да донесат, и пак ќе почне сезоната на шопинг.

А и исто е и надвор. Од продавниците што ги има во Солун, освен Зара, се имаме.

Дај бе нека стај некој слики од дуксери муксери... Шо е воа само за жени? :)
Ајде Росоњерка распали:ojea:.

Koj rece Solun??

Italija, Francija itn.

Ти си заборавил како е да се живее во Македонија.
Колку од нас имаат можност да речат викендов идам на шопинг во Милано, Минхен? 0.5%?

Јас можам да сонувам да купам блуза од 100 евра. А за 100 евра во Солун на шопинг од шпанскиве марки ќе си се опремам од глава до пети.

Така да Манго ни е врв. И тоа ни е многу.
Ние ко да несакаме да прошетаме и да посетиме и испазариме. Ама со кои ебани пари?

Уште нема донесено пролетна колекција.
Да донесат, и пак ќе почне сезоната на шопинг.

А и исто е и надвор. Од продавниците што ги има во Солун, освен Зара, се имаме.

Се??
Зара, Сфера, Пул&Беар, Х&М, Бершка и Страдивариус (овие последниве 2 ги има како аутлет колекции во Евроазија ама со цена како нова колекција, мочковци).

Абе велат дека ќе ги има овие во новото Веро.
Ама мене ме интересира цените.
И Манго има во Скопје и Солун. Ама во Солун секое парче е за 5-10 евра поефтино. Во Манго кај нас накачени се цените зашто се смета дека тоа ни е врв.

NEkoj sliki od sakoa da stavite?I kolku otprilika cinat?Blagodaram odnapred :)

Како е низ Скопје, е донесена пролетна колекција? ако не е од кога отприлика се носи? планирав да идам кон таму па да не ми испадни за џабе идењето. ако знае некој нека кажи:pipi:

Еве фотки од модната ревија на Манго за колекцијата пролет/лето.
Прекраснотии. Една од подобрите колекции на Манго.

3cb2f33212c71d0342c74cb.png

07a31af54eaab64bbb111b8.gif

mango_057-488x733-266x400.jpg
mango_075-488x733-266x400.jpg

Mango_51.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg
Mango_16.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Mango_28.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg
Mango_211.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Mango_27.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg
Mango_20.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Mango_12.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg
Mango_10.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Mango_81.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg
Mango_71.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Еве фотки од модната ревија на Манго за колекцијата пролет/лето.
Прекраснотии. Една од подобрите колекции на Манго.

Mango_51.jpg_e_2d79cf6fe86f71a987dc7b57a5c60690.jpg

Во Манго има преубави работи донесено, јас си се подновив пред некој ден, го земав ова што е полујакничево горе на сликата и едно џинс фустанче, ама општо што и да фатев ми се свиѓаше, навистина одлична колекција иако дел од работите не се донесени кај нас, ама и тоа што е донесено е навистина убаво!

Aj да те фасцинирам.. рибарските чизми се ин
newdandyism-bottega-veneta-spring-summer-2010.png

Street suit up....nice :D Мада сум повеќе за тенка кравата и доколку би била волку шарена кошулата и без машна. Плус сакото со прибрана и адекванта маица AWESOME

А бе не заебвајте со манго и остали модни куќи, дајте нешто од шутка што има пролет/лето колекција. Пошто сме социјала имаме пари само за до шутка и назад да одиме, додуша и тоа чини пари, да не се шетам повеќе од еднаш

Во Манго има преубави работи донесено, јас си се подновив пред некој ден, го земав ова што е полујакничево горе на сликата и едно џинс фустанче, ама општо што и да фатев ми се свиѓаше, навистина одлична колекција иако дел од работите не се донесени кај нас, ама и тоа што е донесено е навистина убаво!
Абе има убави работи, али едно нешо што ме нервира во Манго е што е најскапо во Македонија од цела Европа.
А бев минатата недела да си купам една ташничка што ја гледав. Oваа...
23601054_JE.jpg
23601054_T1.jpg

... И е направена за малецки луѓе. Ја пробувам и наместо на колк да ми стои, таа на стомак ми е :icon_lol: А не се попушта каивчето. Ете лошо е човек да е 180 цм висок :pos:

А бе не заебвајте со манго и остали модни куќи, дајте нешто од шутка што има пролет/лето колекција. Пошто сме социјала имаме пари само за до шутка и назад да одиме, додуша и тоа чини пари, да не се шетам повеќе од еднаш
Абе уште ја нема на интернет.
Ама еве затоа и јас ставам слики да видиме што е мода у Манго, Зара, Мис Сиксти кај и да е ќе ставам слики и после слично бараме у Шутка. :)))
Бев есента и си изнакупив блузи за џабе и жими сфе сите ме прашуваат од кај ми се. "Од Солун" :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom