- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.683
- Поени од реакции
- 6.556
Помини некогаш од кај ЈБТ и нема да размислуваш исто :wink:
Зошто?Што има таму што ќе ми го смени мислењето?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помини некогаш од кај ЈБТ и нема да размислуваш исто :wink:
Зошто?Што има таму што ќе ми го смени мислењето?
^
Аурора јас повеќе би сакала средено машко(само да не претерува да е дабетер од женско),отколку некој шо незнае две бои асолно да искомбинира и нон-стоп е во исти алишта,а дома има за извоз.
Секако, и јас сакам кога ќе видам некој кој знае да се облече, ама овие кај нас бетер со од девојчиња!
Пример, имам многу добар другар. Премногу се дружиме, и како личност неможам лош збор да кажам за него. Коректен, фин, паметен, убав. И убаво се облекува, пази повеќе од мене на алиштата, секогаш се што носи во однос на бојата му е складно, важи за најпедантната личност што ја знам! Кога ќе помине по улица, нема една девојка да не му ја пофали комбинацијата.
Знаеш што? Секој ден оди на шопинг. Пази на се и сешто, хоби му е пеглање алишта. И во однос на тоа е забеган. Таков, верувај, не ти треба.
И Боки13 го сметав за забеган,ама од ко го глеам на ВБ сфатив дека има добра душаСекако, и јас сакам кога ќе видам некој кој знае да се облече, ама овие кај нас бетер со од девојчиња!
Пример, имам многу добар другар. Премногу се дружиме, и како личност неможам лош збор да кажам за него. Коректен, фин, паметен, убав. И убаво се облекува, пази повеќе од мене на алиштата, секогаш се што носи во однос на бојата му е складно, важи за најпедантната личност што ја знам! Кога ќе помине по улица, нема една девојка да не му ја пофали комбинацијата.
Знаеш што? Секој ден оди на шопинг. Пази на се и сешто, хоби му е пеглање алишта. И во однос на тоа е забеган. Таков, верувај, не ти треба.
Сега најмодерно е црн лак да се носи, така?
^
Аурора јас повеќе би сакала средено машко(само да не претерува да е дабетер од женско),отколку некој шо незнае две бои асолно да искомбинира и нон-стоп е во исти алишта,а дома има за извоз.
Весне, нејќеш ЈБТ муже.. ако може да се нарече така.
Големи гејчини се сите до еден.. Остај ти шопинг. Од став, до одот, чупана веѓа.. а да не збориме кога ќе отвори уста.. милозвучен геј глас.
Затоа ни пропаѓаа сите штрајкови :/