Цртани филмови од детството

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Најјак момент: Не ви звучат зборовите како: „Издуван, издуван, издуван - јас сум издуваааан“

Слушнете внимателно, многу личат мајке ми.

Порано така ја пеев. :pos:

A eden drugar ja peeshe Erduan, Erduan Erduaaan tanana nanana :) :pos:

Еј како да не ми текнува, тој заедно со Чевлоград, Грашкоград и Пожарникарот Сем ми беа омилени цртани

Како не ми текнува, стално кога имаа нешто за гледање моите, несмееа да гледаат додека не го изгледам цртаниов. Две минути - две:pos:
Го обожавав пилево:vozbud:

Леле дефинитивно најјак цртан шо го имам гледано ко мала (покрај Том и Џери) и секогаш од ко ќе завршеше цртанот се потсетував на сцените и пак се смеев ко нездрава. :kesa: Најинтересен дел: ко ќе купвит јаболко, чекат цел ден ред и на крај со црв. :pos::pos::pos::pos:

Многу ме нервираше цртанов, ама го гледав бидејќи имаше само МТВ1 и 2.
Имаше и добри моменти, ама не ми беше по кејф.

Леле тоа со еден куп пиленца кога има сега ми текнува! Лелеее колку беше добар цртанов ејјјј! Ептен го сакав одвај чекав да почни на МТВ тогаш кога годаваа. Ѕврче е пиленцево!

Пилево е легенда,ме смее увек коа ќе го видам....Најсмешно ми е кога ќе се налути и ќе фати да го крши пијаното.:)

Намерно го оставив насловот вака недовршен за да може да се ставаат и други работи кои што се да не речам заборавени

А се сеќавате ли на
Woody_wodpacker.jpg

Woody the woodpacker??? а.к.а. Петре Клукајдрвчето:vozbud:

дефинитивно мојот фаворит

Најлуд цртан на свет еј .. го обожавав порано .. и тоа песничето на почетокот е закон :pos: ..

Да да...Ле пјаф...закон цртанче...

Намерно го оставив насловот вака недовршен за да може да се ставаат и други работи кои што се да не речам заборавени

А се сеќавате ли на
Woody_wodpacker.jpg

Woody the woodpacker??? а.к.а. Петре Клукајдрвчето:vozbud:

дефинитивно мојот фаворит

ЛЕле да да да! Клукајдрвчето! Уф колку е смешно пусто тоа! И мој фаворит али после пиленцевооо!:vozbud:

Пиленцето стварно ми се свиѓало ама ова клукајдрвецот НЕ :D Ме нервираше тоа звукот што го пушташе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom