Какви филмови гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198
трилери најпојќе љубам, а отпојќе гледам комедии.

па вака секој петок кога сме со друштво гледаме хорори по интересно е хорори .. а коа сум сам не глеам хорори страх ме факе и така да кога сум сам само комедија гледам !! :):pos2:

Некоја добра акција, како Џејсон Борн, и повеке хорори.. Комедии и така и така, ретко ..

Заште нема опција сите? :)

највише хорори, ама гледам и трилери, акции, Sci-Fi...незнам...тоа највише, друго многу ретко

Обично комедија обожавам, ама нешто што сакам повеќе од комедија е филм што ќе ме замисли, што ќе ме зачуди. Тие можат да бидат од секој жанр, но обично се sci-fi. Незнам зошто го нема овој жанр во анкетата (ставете го ако може). На пример, првиот пат кога го гледав Matrix првиот дел, ме укопа во место, ме остави зачуден самиот концепт на филмот, идејата дека оваа реалност во која живееме не е вистинска, дека е само збир на електрични сигнали кои стигаат до нашиот мозок. Или друг пример е Sphere. Сфера доаѓа од вселената за да го тестира човештвото, дали ќе се самоуништи ако му се пружи таа можност (им дава семоќност на неколкумина). Обожавам такви филмови.

Најмногу сакам да гледам комедии, романтични комедии, па драма, акција... а хорори не сакам, поготово ако е некој психолошки, шујбе ми е после тоа :)

Акција и комедија најмногу гледам..

Најмногу ги сакам комедиите, па после може некој добар хорор...и мноогу ретко драма и романтика...

Баш ме интересира - кои се останатите тројца членови кои покрај мене гласале за драма.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom