kpbKENGUR
Devil's Advocate
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.132
- Поени од реакции
- 201
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com

КАКО ДА НЕ ЈА САКААААААААААААААМ!... уф, колку е најпотоп!
дах...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
КАКО ДА НЕ ЈА САКААААААААААААААМ!... уф, колку е најпотоп!
дах...
завист,љубомора...Абеее.Сите знаеме дека има стаено еден ТОН шминка,дека е пицната у најтесните фармерки итн....а да доеш и да и напраиш муабет ќе те гледа ко муле...
Оваа незнае реченица да склопи бе шо ви ееее.
п.с поголемиот дел од машките ја сакаат само ради тоа шо цицките и се надвор.Не оти шо знае да пее или па нешо друго..:icon_bigg
+ изгледа не ја слушнале како пее. Ива стварно си ја слушнала ли? А и џабе не ја имаат збрано од незнам колку души во м2:hehe:завист,љубомора...
+ изгледа не ја слушнале како пее. Ива стварно си ја слушнала ли? А и џабе не ја имаат збрано од незнам колку души во м2:hehe:
завист,љубомора...Леле молим ти се...Мислам дека секој паметен знае зашто беше Елена одбрана и зашто толку многу е експонирана. Не вреди цурата, какво селјанче беше пред да ја напраат ова што е сега.
Па што ако беше ‘‘сељанче‘‘? Некои од најпознатите така и почнаа...или? Приклучи се кон светот на телевизијата:hehe: и начекај ја во живо кај што пее, или пак еве ти:Леле молим ти се...Мислам дека секој паметен знае зашто беше Елена одбрана и зашто толку многу е експонирана. Не вреди цурата, какво селјанче беше пред да ја напраат ова што е сега.
Немам зашто да завидувам на девојки како неа т.е. тешки спонзоруши.
Поздрав за нејзиниот глас и стас...
вака, да разјаснам...Објективно, за да и кажете дека ја сакате (алудирам на КПБКенгур), купете и го цдто.