Состанок со "јас"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Состанок со себе?:)

• Да, нормално!

Гласови: 82 62,1%
  • Не, никако!

Гласови: 20 15,2%
  • Незнам ...

Гласови: 30 22,7%

• Вкупно гласачи
    132
Уф. Настрано прашање. Хмм... Па знам како би било. Муабет цело време а никако да преминеме на нешто повеќе и на крај другари ке испаднеме. Плус и цело време ке се убедуваме кој е во право за нешто и никој нема да попушти. Состанок осуден на пропаст. Затоа едно НЕ.

Хехехе интересна тема. Апсолутно би прифатил. Ќе ја шармирам на првиот состанок мојата женственост и потоа ќе биде работа:pos:

Мм..Интересна тема.
Па физички мислам дека би ми била интересна и би ме привлекла девојка како мене, но, тоа нема да успее...
Две срамежливи личности, две затворени и недоверливи личности, две личности што тешко ги изразуваат чувствата... Не, дефинитивно не...
Иако би имале исти вкусови и многу теми за разговор, сепак, спротивностите повеќе се привлекуваат :)

Уф, дефинитивно.
И секако, би имал секс уште на првиот состанок. :wink:
:pos: :pos: :pos: ХАаеаехАЕхАЕхАЕхАЕхаехаехАЕхАЕхАЕхАЕХаЕХ, посебно сега, знаеме зашто ; )

енивејс, ја не би. не си се сфиѓам :pos:

О, да, би.
Перверзната моја страна ме вади. :)))

Би прифатила и ко ќе се вратам од тој состанок ќе сум крајно нервозна и после 15 минути нервирање, ќе се осеќам задоволно.
Закључоков ми произлегвит од то шо ногу се нервирам ко ќе постојт некој чоек шо зборвит ногу, како јас, а сепак после онака само ќе си се насмеам задоволно пошо секош убо си поминвам со такви љуѓе и најчесто иам уба иднина со нив.
Вервам дек би било доста интересно :)

Aбе нема за шо муабет да праам со себе, зашо се си знам! Ваљда не, ама стиснав не знам х)

Би прифатил, во случајов, би прифатила. Ама незнам за втор или трет состанок, оти обично не "понудувам" многу на првиот. Полека, со тек на времето, ги покажувам моите "способности". :pos:

Секако да, заради смислата за хумор тоа ми е добра страна.

Темава не е за сериозен муабет бидејќи ова е чиста фантазија и нема никаква логика...:toe:
инаку интересно е да се проба

Хмм, вака гледано од нарцисоиден аспект, да би прифатил.
Но не би можел да кажам дали доколку би бил од спротивен пол би имал состанок со мене од едноставна причина што машкиот и женскиот мозок не функционираат и не размислуваат исто. Не знам кога би бил женско кои би биле моите критериуми за личност достојна за со неа да излезам на состанок. Можеби, јас како јас, би бил совршен, но можеби би бил и под стандардите.

со такво ѓубре ко мене не испаѓам па последен на светот нека е хехехеехехе:vozbud:

Секако, разговорите со себе и сега ми се интересни. Само многу брзо би испаничил нешто во стил „овој другиов јас е манијак“ и би го одебал(а).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom