Состанок со "јас"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Состанок со себе?:)

• Да, нормално!

Гласови: 82 62,1%
  • Не, никако!

Гласови: 20 15,2%
  • Незнам ...

Гласови: 30 22,7%

• Вкупно гласачи
    132
Незнам, би размислил ама најверојатно Да би рекол.

Е сеа колку е тоа исправно неможам јас тоа да го одредам.

Паааа да,ама коа ке помислам дека чудна сум некат,може да измалтретирам човек до максимум,да си оди дури и со модрици,ќе се замислам малце.Хахахаха сепак би се поканила на втор состанок,доживљај е да се искочи со трапав човек ко мене не за друго хахахахахахаха

Ej ne be.. Ja ko zensko sum debil pa use so debil bi bila ko musko c c c Za grevoi. Dvajca kao mene u edno = MASAKAR..
Ustvari ja se sakam mn sebesi i bi prifatila ama pa sea.. Sepak sprotivnostite se privlekuvaat,ne mi e mn kejf so nekoj ist ko mene.. Dvajca idioti ne ide :pos2:

Даа сигурно..Ќе прифатам и тоа како...ќе ми биде лесно да ги најдам слабите точки на женското јас, лесно ќе попуштааат на се и двете јас па затоа и можа нема да се караат. Можда самобендисано ама многу ќе си се сакаме.:back:

Да можев да си влетам сама на себе во прегратки дур трчаме на плажа на зајдисонце, би го направила тоа.:)

Не би пропуштила прилика како мене.:coolpush:

Трики прашање. Солидно за реклама или антиреклама-зависи. Во мојот случај-анти. Не сум будала да тргнам со комлицирана, неодлучна личност како себеси:) ќе барам нешто друго...

Ова е некако ми звучни на психолошко прашање :D

Ако одговорот е Не, тогаш не се сакаш себеси :D

heh

Иако малку смешно не ја префрлајте темава од тука и не ја терајте на сеир.
Значи прашањето е, ако сте личност од спротивниот пол дали би прифатиле состанок (кој би резултирал со врска понатаму) со вас? Капирате нели?:icon_lol:
Е сега, ако не ви звучи нарцисоидно, може и да си кажете поради кои работи би го направиле или не тој чекор.:kajg:

--------------------

Ako mi plati dobro odma , ke mu dadam i do prva vecer , ne za drugo oti znam deka e najbolji jebo na svetot i shire :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom