Состанок со "јас"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Состанок со себе?:)

• Да, нормално!

Гласови: 82 62,1%
  • Не, никако!

Гласови: 20 15,2%
  • Незнам ...

Гласови: 30 22,7%

• Вкупно гласачи
    132
divine напиша:
Ако си машко, дали би пошла на состанок или би имала врска со Наташа (ти).:icon_lol: :kez:
Едно големо Не,абе многу комплицирана личност сум и да се трпам цел живот не фала:kez: :kez:

Така за една вечер може да ми помине мерак:kez:

ako sum licnosta koja bev pred 2-3 godini apsolutno ne, neznam sto bi me nateralo da izlezam. a vo segasniov slucaj, znaci segasno vreme bi izlegol ama neznam kakov epilog bi imal sostanokot.
glasav za neznam :kajg:

Да, нормално. Знам да бидам ептен „тешка„ личност....но и сакам такви предизвици!:kez:

Уффф, ич не би размислувала би прифатила состанок со мене и тоа јас би била иницијаторот за тој состанок :)

Гејски ми е коа ќе помислам. Ми се ежи кожата на јајценцата! :-)

Не можам да се замислам во "таа позиција" :icon_lol: .... а што ако ете се решам да излезам со "јас" (во нежна верзија :icon_lol: ) и ете нешто не ми штима.... тогаш ке биде многу лошо кога ке сум пак тој стариот ЈАС... ке ми се раздрма многу само довербата....:lud:

Да сум била машко одма, без размислување би прифатила состанок со себе.:je:

Плус, состанокот веднаш би бил осуден на пропаст пошто ќе има двајца дефанзивци! :-)

glasav za neznam iako mislam deka ne bi propustila sostanok, mislam deka koga bi bila masko "taa drugata" t.e. jas prva bi pridnala so toj zavodliviv pogled:icon_roll ... aj da ne se falam vise:)

Плус, јас сакам девојката уште на прв состанок да ми даде ако веќе супер тргне муабетот.... но пак од друга страна мислам дека тоа е лоша особина во девојка ако дава на прв состанок.... абе хаос... ке има голема конфузија помеѓу мене и јас :icon_lol:

" JAS " so " SEBE SI "
:vozbud: SOVRSENO:vozbud:

Kaj mozam da najdam po idealen partner, :pipi:
Se obozavam sebe si:back: ... Jas sum si srodna dusa:back:

"-Ubavina po koja kopneev, princezata vo mojata bajka...
Sovrsena slika za beskrajna ljubov...

od Jas do Mene
TE SAKAM "

Си се сакам и почитувам себеси каква што сум и не гледам зашто би одбила да излезам на состанок,па подоцна и врска да иам со "мене"...

Најверојатно би бил многу згодна цура (:)) и не би имал г`з да си се пуштам себеси. Ако тоа се случи, би отишол.

Па што знам.Не знам.Многу сум срамежлива и никогаш не покажувам ништо пред тој што ми се свиѓа,башка сум прилично тврдоглава,а на моменти sум и комплицирана,така ќе треба прво мака да мачам додека се сфатам.(така мислам дека доаѓа некако:pos:)
А инаку супер би ми било да идам со себе.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom