Бесплатни вебстрани за хостирање

• Креатор на темата Креатор на темата KaiTekk
  • Време на започнување Време на започнување
vardarce напиша:
Зошто ти е таква кога веќе имаш бесплатни готови инсталирани phpBB форуми треба само да се регистрираш и го имаш форумот.

www.forumcircle.com
[SIZE=-1]www.forumer.com
[/SIZE]

okey e to , ama fintata e dali kje mozam posle na tie forumi da mu stavam poinkaov izgled skinoj i sli4no...
a za takvi forumi i rapidforum.com se dobri..

Ќе можеш само мора некаде на форумот да ја пишува нивната реклама.

vardarce напиша:
Ќе можеш само мора некаде на форумот да ја пишува нивната реклама.

aham dobro kje vidam kje se snajdam ... fala pozdrav

Кој е најстабилен и најсигурен бесплатен php host

Една моја лична страна ми беше хостирана на saveitfree.com но во последно време едвај успевам да влезам на страната. Дајте предлог за некој постабилен бесплатен php хост.

Има 3 збора во насловот кои не одат заедно: најстабилно, најсигурно и бесплатно.
Фала богу што не знам таков хост, ќе немавме работа ние кои го наплаќаме тоа а во замена за парите гарантираме дека ќе биде најстабилен и најсигурен.
Сакам да речам, ако навистина сакаш најстабилно и најсигурно, заборави на делот бесплатно.

Princ напиша:
Има 3 збора во насловот кои не одат заедно: најстабилно, најсигурно и бесплатно.
Фала богу што не знам таков хост, ќе немавме работа ние кои го наплаќаме тоа а во замена за парите гарантираме дека ќе биде најстабилен и најсигурен.
Сакам да речам, ако навистина сакаш најстабилно и најсигурно, заборави на делот бесплатно.
Точно. Ако сакаш да клатиш, тогаш брачко ќе си платиш.
Барем сега хостингот е багатела, никогаш не бил поефтин. Не бидете Роми :)

НЕкој фрее хост на windos platforma ne linux.Ве молам помагајте затоа што треба да ставам на нет програма што користи dos и работи само на windows.затоа помагајте

aj kazite nekoj besplaten host na windows da e.NEmora da ima neso kuznajt jaki uslovi tuku mi treba da e na windows.Samo toa!

ima napraeno nekoj websajt preku ovie
se skapav baranje nisto ne mozi da najdam, celi se zaebani ovie besplatnite

http://atspace.com/
нешто како мото им е бесплатната хост понуда, ги користам со години и се 99% достапни. единствен лимит 200Кб од датотека. прочитајте...

zimi k.. nisto ne mozam da najdam
site gi probav i na krajo koj ke napram akaunt i se drugo mi vika "te prefrlame na stranata sa plakanje blablablabla".
ne znam so da pram, se iznervirav. veli besplatno a mi bara kreditna karticka. daj pomozete, mi treba domain

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom