Тамарче
Ако одам во Битола..
Се што доведува до оргазам.
Значи човек е способен да има секс со самиот себеси? Омг! :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се што доведува до оргазам.
Нема да се повтори.:helou:Ајде доста.
Назад на темата.
Смајли контролирај си го вокабуларот.
Е фала што ме просветли ова нема да ти го заборавам. BTW Почнавме со сосем друга насока, а завршивме со глупости, само затоа што си инает.Ја знаеш разликата помеѓу СТИМУЛАЦИЈА и СЕКС?
Ќе пробам со пример да ти ја објаснам.
Пример 1: Како што рече и во претходниот пост (кој вредната модераторка ти го избриша иако те спремав за бан поради директна лична навреда) јас сум шпон и ти сакаш да ме ебеш. Тоа е СЕКС.
Пример 2: Сестра ти ми седи на скут и ми меша со газето. Мене ми се дига. Тоа НЕ Е секс. Сестра ти само сексуално ме стимулира.
Појасно ти е сега?
...
"ovoj ne go podnesuem, sea ke go tuzam za siluvanje"
ova ne e smeshno dosta chesta pojava e na zapad i za toa se krka kontratuzba, ima mnogu takvi sluchaevi kaj sho ne se dokazalo siluvanjeto, odnosno nemalo materijalni dokazi za toa(najchesto e za nevozvratena ljubov nekoja)
Шведо котелот
Фала што ни објасни од правна точка како стојат работите:wink:
едит:
Сега го дочитав нема ни д од дефиницијата на Шведо за секс,а камоли за лезбејски секс.Срамота е да се лаже особено кога има аргументи,а особено е срамно за лице кое е правник по професија.
Пред фактите и боговите молчат
едит:
Ја напуштам дискусијава,официјално.Шведо е прогласен за лажго,секоја дискусија со него е беспредметна.