Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vcera vecer na zadadeni 20 st realni megu 22 i 23 vlecese od 180 do 300w edno 2 saati i ne se iskluci tuku odrzuva,e sega ako ja namalam naglo uste poveke ke iskluci inaku ne gasi rab vo nekoj raspon i na potrosuvacka i na temp.Jas zboram za odrzuvanje 23c i 26c, za tie 2-3c razlika potrosuvackata moze i da se duplira.
Nego kako e kaj site vas odrzuvanjeto na temp, to est modulacija ko so vikat, kaj mene na toshibava oldschool inverter so r22 minimum odrzuva so 360w pa se gasi.
Точно е битно е да си објективен...Да знаеш како ти работи климата да презентираш со докази со мерач и сл...Bitno e da znaes kako ti raboti klimata i spored toa da ja manipuliras a dali e Toshiba,Mitsu,Daikin,Fujitsu,Gree e nebitno samo da si objektiven za plusovite i minusite na toa sto go prezentiras a ne samo dobrite raboti i posle "BEST BUY" zimi g...v.![]()
Кој е овој хансол? Има некој поефтин Ломо еко 2.5kw?Почитувани,
Ве известуваме за големата акција '' ЗА ПОЧИСТ ВОЗДУХ СО GREE “, која започнува од утре 12/12/2018 до 19/12/2018.
Со почит,
Greemak GroupПрегледај го приврзокот 201063
WN35kata najnisko so 260W sum ja videl da modulira. Tuka negde i FHto.Jas zboram za odrzuvanje 23c i 26c, za tie 2-3c razlika potrosuvackata moze i da se duplira.
Nego kako e kaj site vas odrzuvanjeto na temp, to est modulacija ko so vikat, kaj mene na toshibava oldschool inverter so r22 minimum odrzuva so 360w pa se gasi.
Со здравје да се користи ....@Strelec Se podnoviv denes so kineska mashinerija!!!! Da zivejt PRC!!!
Прегледај го приврзокот 201014 Прегледај го приврзокот 201015
Истата ситуација е и во Ск....Oдвратната статистика против која се бориме овде на темава!
![]()
Од тука е статистиката. http://www.moepp.gov.mk/wp-content/uploads/2015/01/Good-practices-for-residential-wood-burning-МК.pdf?fbclid=IwAR2bsEHnjahxGodkHxq7z_X3IjwhdF9C-uLUj9vdaD4ZPteVFml-3jwy_2E
Одвратно горење ствари како во камено доба да сме!!!
Кој е овој хансол? Има некој поефтин Ломо еко 2.5kw?
Во право си. И јас им кажав дека сум спремен сам да ги купам сам тие каналици ( иако кога се договарав за монтажата побарав тоа да биде направено), само да ги постават, но не сакаа ни да слушнат. Едноставно не саккаат да се замараат со тоа што се вика естетика на монтажата, а не се свесни дека тој момент многу кажува за самиот монтажер и неговата професионалност и педатност во работата-едноставно што МАЈСТОР Е. Мислам дека не треба да им биде сеедно во врска со овој момент- не е сеедно некој да праша: -„која будала го монтирал ова, ги оставил цевките како свински црева да висат“ или пак -„ алаЛ да му е на мајсторот, вистински професионалец, се на свое место- кажи кој ти монтираше да го викнам кај мене да монтира-се гледа дека е МАЈСТОР !Јас имав купено канали па ооооодвај го намолив монтерот да ги стави и тоа без прицврстување за зидот.
Прво и прво дупките не сакаат да ги пополнат па камоли канали да ставаат[DOUBLEPOST=1544477621][/DOUBLEPOST]
Мала поправка:
Xiaomi со андроид оне = Haier со митсубиши![]()