A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
У моментов само форумов ми го отвара и ништо друго, anyone else?
Последниов месец често паѓа, и е многу спор за разлика од порано.
Ако продолжат вака, ќе го прекинам договорот.

Вчера имало испад на линиите према надвор затоа отвараше само сајтови хостирани у МКД.

Кај може да се провери колку интернет иам потрошено месецов?

Апла бавен ми е нетот вечерва. Бавно ми се симиња све и висок пинг иам на игрици. Напраив speedtest, резултатите катастрофа беа, download speed 0.7 mbps. Друг некој? Или пак ќе треба да се јавувам да видам што кур им е проблемов и зашто сум единствениот у државава што има проблеми со нетов од one.

Апла бавен ми е нетот вечерва. Бавно ми се симиња све и висок пинг иам на игрици. Напраив speedtest, резултатите катастрофа беа, download speed 0.7 mbps. Друг некој? Или пак ќе треба да се јавувам да видам што кур им е проблемов и зашто сум единствениот у државава што има проблеми со нетов од one.
го реши проблемот ?? го продолжив договорот на стариот пакет кој беше со брзина ДО 10, и мене нешто почна да ми успорува нетот ај велам моментално али така трае неколку дена,мерам вечерва брзина има 5.5 :facepalm:

гледам на официјалната страна за овај пакет брзината си ја менале на “до 6“,во договорот не пишува колку брзина се обврзани,амисамо називот на пакетот кој кога го продолжив беше до 10,сега е до 6

чаре ?

го реши проблемот ?? го продолжив договорот на стариот пакет кој беше со брзина ДО 10, и мене нешто почна да ми успорува нетот ај велам моментално али така трае неколку дена,мерам вечерва брзина има 5.5 :facepalm:

гледам на официјалната страна за овај пакет брзината си ја менале на “до 6“,во договорот не пишува колку брзина се обврзани,амисамо називот на пакетот кој кога го продолжив беше до 10,сега е до 6

чаре ?
Кога се јавуваш ќе им кажеш дека имаш проблем со брзината. Од таму го средуваат, мене ми го направија. Ѕвони им на 02 181 и ќе ти средат.

Кога се јавуваш ќе им кажеш дека имаш проблем со брзината. Од таму го средуваат, мене ми го направија. Ѕвони им на 02 181 и ќе ти средат.
на колку ти е договорот и коллку ти е сега ако сакаш да видиш :)

на колку ти е договорот и коллку ти е сега ако сакаш да видиш :)
До 8 mbps, и сега толку отприлика ми е брзината. Некад знае да падне до кај 5-6, али се враќа нагоре често.

upload_2016-4-26_22-36-31.png

еве го се подобри,немам вифи вклучено да кради некој нет,очигледно од централа добивам нестабилен нет последно време...........

Nudat opticki internet ama dali sopstvena mreza ili ja koristat mrezata na Telekom neznam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom