+3892 - кој ги користи овие 4 цифрени броеви?

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
Me interesira koj gi koristi ovie broevi, nekoja devojka mi zvoni so vakov broj.
Fala
Ти дише во слушалка?И мене вака ми ѕвонеше една девојка пред пар години и ми дишеше и морав да го сменам бројот.
Што е најтрагично,ден денес не разбрав која беше типката.

да бе сеа вади се...цел број бил....
Jon-Hamm-Sure-Thing.gif

друго смисли нешто жити се.....

Да ти е**м тоа тролот глуп, сто пати ти кажаа дека 389 е позивен код за Р.Македонија а 2 е за Скопје зашто не се пишува 02........
Ако го немаш бројот или е некоја фирма, институција или имаш проблем со прикажување на бројот на уредот што го користиш.

Само четири цифри? Изгледа тебе ти ѕвонат со скриен. :pos:

Ти дише во слушалка?И мене вака ми ѕвонеше една девојка пред пар години и ми дишеше и морав да го сменам бројот.
Што е најтрагично,ден денес не разбрав која беше типката.

Ne kazuvaj be i ti ko mene sigurno ne si znael deka bil poziven br za MK, kuti so mi kazaa pacientive inaku ke ostanev needuciran..

Да беше Хитлер жив, до сега сапун ќе те напраеше. Ама не класичен, туку течен.
Како можи вакви глупости да прашваш бе зрзе?!?

Да ти е**м тоа тролот глуп, сто пати ти кажаа дека 389 е позивен код за Р.Македонија а 2 е за Скопје зашто не се пишува 02........
Ако го немаш бројот или е некоја фирма, институција или имаш проблем со прикажување на бројот на уредот што го користиш.

Abe retardo edna koj prasuva civ poziven e 3892 da ti e.am toa mozokot prasav koj gi ima ovie br, znam deka e ili institucija ili firma, mi treba tocno koj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom