Техники на лапање

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување
D

DJ_DEXTER

Гостин
Си мислам дека секој дечак или типка +13 треба да знае да се лапа. Ај да видам што техники користите.Вртење јазик ова она. :-)

Хм...
техники?
Да бе прво му го бутам јазикот у грло, онака поштено да му ги осетам крајниците и се тоа како иде по ред нели....
ХаХаХа ништо против авторот на темава, али темава е смешна:icon_lol: Извини :kez:

Се убаво,само што не,ожам да опишам некоја посебна техника.Инстинктивно си иде тоа,само од себе.

Свашта...:kafe:

Tehnika centrifuga u pm hahahahahahahha,bez navreda ama smesna e temava....hahahahahaha

Темава повеќе успех ќе има тука:)

Техника-нежно гризење и лигавење до бесвест!:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:Ха,ха,нема везе...

Macys%20stuck%20tongue%2012-03.jpg

The%20famous%20Tongue%20-%2025%20Apr%202002.jpg

:icon_lol: Ako mislis deka nekoj ke ti kaze tehnika za lapanje, se lazes.:icon_lol: Takvite tehniki ne se kazuvaat, se pokazuvaat :icon_lol:

Abe ova izgleda ko avtorot na temata da ne e zapoznaen so sodrzinata na temata pa sea ja stail na forum da se rasprasa pa da doznae nesto:smeshko:... bez navreda ali stvarno taka ispaga( ako me sfati sto mislev)

kLiNkA напиша:
Abe ova izgleda ko avtorot na temata da ne e zapoznaen so sodrzinata na temata pa sea ja stail na forum da se rasprasa pa da doznae nesto:smeshko:... bez navreda ali stvarno taka ispaga( ako me sfati sto mislev)

Така испаѓа! А јас пари клавам дека Декстер авторот не е далеку од + 13 и си ги стекнува првите искуства тука... Мала шала без навреди , добар си брат како и да е

436053 напиша:
мој совет е ниска чаша,маслинка и бркај ја наоколу :kez: :kez: :pehar: :pehar:

I uspat gledaj se vo ogledalo kakva ti e facata, mozno e tipkata dodeka se lapa da i se otvoreni ocite, pa vo kakvo izdanie ke te vidi:kez: :kez: :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom