Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razzviktorgg напиша:![]()
Ова е мојата убавица... "Малечката" од речиси 7 килограми. Оние кои се разбираат од мачки знаат. Срце мое убаво...
PSYtisfaction напиша:Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razz
Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry:viktorgg напиша:јок, барам друга мачка за да дојде да ја види па ја да ја ќарам.Ако ме сфаќаш. Иначе озбилно не, и праевме оперејшн, не сака да има ништо со мачори... Живее на 4ти спрат и со претходните мачки имавме проблем коа се работеше за парење ни рипаа од тераса, и се решивме на ваков потег.
Жал ми е ама... мораше.
А да , фалааааааааааааааааааааааа![]()
PSYtisfaction напиша:Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry: