Како до Rapidshare account легално?

• Креатор на темата Креатор на темата stefan-te
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, јас ти кажувам дека секој ден барем мене ми се додаваат по 5 ГБ, па сега незнам, ако ти викаш така..

5gb na den, nepotroseni gb se dodavaat sledniot so maksimum nasobran limit od 25gb
toa pravilo vazi sega

Сега со paypal си купува секој бе, какви поени какви бакрачи.

Некој нема Пејпал, или кредитна картичка.

Јас ви гарантирам дека акаунтот ќе ви работи, и дека акаунтите се правени со поени го знам членов од други форуми на кои заедно бевме аплоадери порано и знам дека се правени со поени.

Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:

Значи јас ви гарантирам дека акоунтот ќе го добиете само вие, никој друг.

Јас порачав од rapid.mk и супер си е без проблеми.

BTW да не го знае некој промотивниот код за специјални попусти?

Темава не е од каде сте купиле и сл.:tapp:

Темата не е “Од каде сте купиле акоунт“!

Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:

И мене ми се случи исто.. ќе те убедуваат да земеш и на крај ќе те зезнат..:uvo: Не, не фала :nenene: Се знае, од сигурно место ќе си земеш, ќе си платиш ко човек и на раат ќе си користиш:wink:

Абе не читате дека ви ГАРАНТИРАМ дека тој акоунтот што ќе го земете ќе го имате само вие, или тепам празна слама?

Темата не е “Од каде сте купиле акоунт“!

Јас како што читам темата е Како до Rapidshare account легално? Значи постојат многу начини..
Или си грешка или си требал темата да ја крстиш "Купете од кај мене акаунт." Тоа е веќе друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom