Како до Rapidshare account легално?

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Океј, јас ти кажувам дека секој ден барем мене ми се додаваат по 5 ГБ, па сега незнам, ако ти викаш така..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
5gb na den, nepotroseni gb se dodavaat sledniot so maksimum nasobran limit od 25gb
toa pravilo vazi sega

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сега со paypal си купува секој бе, какви поени какви бакрачи.

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Некој нема Пејпал, или кредитна картичка.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Јас ви гарантирам дека акаунтот ќе ви работи, и дека акаунтите се правени со поени го знам членов од други форуми на кои заедно бевме аплоадери порано и знам дека се правени со поени.
Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Значи јас ви гарантирам дека акоунтот ќе го добиете само вие, никој друг.

Член од
26 април 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Јас порачав од rapid.mk и супер си е без проблеми.

BTW да не го знае некој промотивниот код за специјални попусти?

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Незнам дали си ти истиот тој што ми гарантираше за акаунтот и ме убеди да купам истото и тој ми ги пиша дека акаунтите демек му се правени со поени..(разбрав дека ги хакирале со некоја програма или преку некој форум на интернет можеле да ги добијат само ако се со VIP статус) во акаунтот не можев да сменам пасворд во лог имаше многу IP адреси што се логираја преку ден значи еден акаунт сигурно го продавал на повеке а не само на еден.
На една недела се случи да го менат пасвордот на акаунтот така да ми дадоја нов по неколку дена едвај па тој нов го банираја и од тогаш ни парите ни ми ги врати ни ми пиша на мсн тој што ми го продаде акаунтот а знам кој е го најдов каде учи и кој е само незнам дали се работи за истиот тој што продава тука затоа пазете што купувате за да не бидете зезнати како мене :helou:

И мене ми се случи исто.. ќе те убедуваат да земеш и на крај ќе те зезнат..:uvo: Не, не фала :nenene: Се знае, од сигурно место ќе си земеш, ќе си платиш ко човек и на раат ќе си користиш:wink:

Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Абе не читате дека ви ГАРАНТИРАМ дека тој акоунтот што ќе го земете ќе го имате само вие, или тепам празна слама?

Член од
26 април 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Темата не е “Од каде сте купиле акоунт“!
Јас како што читам темата е Како до Rapidshare account легално? Значи постојат многу начини..
Или си грешка или си требал темата да ја крстиш "Купете од кај мене акаунт." Тоа е веќе друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom