Како до Rapidshare account легално?

• Креатор на темата Креатор на темата stefan-te
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Значи, доколку сакате да имате свој РапидШер акоунт, кој е со времетраење од 1 месец, јас ги земам преку поени, а поените, верувајте не се прават лесно, акоунтот да го купиш дирекно од Рапидшер е 7 Евра * 62 ден е околу 440 денари, јас акоунтите ги давам за 400 денари, значи, ми пуштате кредит, или на сметка, и кога кредитот/парите ќе стигне ви го давам акоунтот.

Доколку имате прашање питајте..

stefantearce@live.com

Поздрав.

Еве слика од поените што ги имам:
rs11262628770.png

земав рш акаунт од стефан, топ е веќе 10ина дена го користам :)

Мило ми е што си задоволен :):baeh:

40den popust, tu tu tu
a akauntite najverojatno se od phishing.
dokazi deka e tvoj akauntot pogore daj pogolem skrin so stefan-te kako username za akauntot
kradeni akaunti 7-10 dena traat, maz dve nedeli, cel mesec nikako.

haha, eve be brat, ja ne praem problem, ko ti vikam od poeni gi zemam od poeni gi zemam, eve ti cela slika od akountot glaven..
awdwadawd.png

негов е акаунтот јас ти гарантирам :) имам и порано зимано од стефан траат по 30 дена ;)

значи за 30 дена акаунт треба 8000 премиум поени, а како се собираат тие ?

Поените се собираат кога некој симнува твои уплоади, значи треба да уплоадираш доста...

Кажи ми има ли лимит на даунлод за тој еден месец или е неограничено?

Јас ви гарантирам дека акаунтот ќе ви работи, и дека акаунтите се правени со поени го знам членов од други форуми на кои заедно бевме аплоадери порано и знам дека се правени со поени.

Секој ден ти се додава +5 ГБ, а ако не ги искористиш се собираат, пример не симнуваш 2 дена имаш после одеднаш 10 гб да симнеш, максимум на собиранје на лимитот ти е 25 ГБ.

Јас ви гарантирам дека акаунтот ќе ви работи, и дека акаунтите се правени со поени го знам членов од други форуми на кои заедно бевме аплоадери порано и знам дека се правени со поени.

Фала брат на подшката :)

Секој ден ти се додава +5 ГБ, а ако не ги искористиш се собираат, пример не симнуваш 2 дена имаш после одеднаш 10 гб да симнеш, максимум на собиранје на лимитот ти е 25 ГБ.

Фала брат на подшката :)

Тоа ти е на овој постоечкиот сега што го имаш, имаш на него 25гб иначе на секој нов отворен акоунт колку е сеа 2,5гб ili 80gb mesecno ?

И кои се предностите ако земам од стефан наместо да си купам?

Тоа ти е на овој постоечкиот сега што го имаш, имаш на него 25гб иначе на секој нов отворен акоунт колку е сеа 2,5гб ili 80gb mesecno ?

Прочитај убаво што пишав, секој ден ти се додаваат по 5 ГБ.

И кои се предностите ако земам од стефан наместо да си купам?

Па исто ти се фаќа.. (али да купиш од рапидшер, инаку од други се фишани се):toe:

Прочитај убаво што пишав, секој ден ти се додаваат по 5 ГБ.

Па исто ти се фаќа.. (али да купиш од рапидшер, инаку од други се фишани се):toe:

http://protegra.mk/
Јас од тука зимам и сум задоволен ..........Ти изгледа не ти е јасно а продаваш акоунти само за старите членови ти е тоа правило 5гб по ден иначе за секој твој продаден или купен нов акоунт е 80гб месечно или Сите Premium корисници можат да download-ираат до 2,66 GB дневно што не е јасно тука ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom