Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

• Креатор на темата Креатор на темата NonaBT
  • Време на започнување Време на започнување
Yay, сега сите ќе станат металци/панкери. Првово полугодие сите ми се смееја за мартинките, сега пола од нив ќе носат.

Yay, сега сите ќе станат металци/панкери. Првово полугодие сите ми се смееја за мартинките, сега пола од нив ќе носат.
Чоек да пукне од мака е работава. Нејќам униформи(секој втор да ги носи)

цел град ги носи, веќе не се интересни :toe:

не се лоши само малку доле да паѓаат да не бидат ептен толку хеланка стил некако ми делуваат претесно кога би паѓале малку над кондура мисла мдека би биле покомотни.

Mene mi se dopa]aat kako stojat, plus i kako lesno se svleckuvaat, tamam, em nema kade da bega, em natrtena, a be kraj na prikaznite, bliss.

Добри се.
Секси.
Само што не стојат на секого и не се за во секоја пригода.
И плус повеќето што ги носат не знаат да ги искомбинираат правилно .. па мрчат машките курвински биле.. провокативни биле.

Страшна работа,шо све не ќе прочитат чоек....
Инаку мене ми се свиѓет.Планирам и да си купам.Ок се разбира дека не планирам да ги носам со блузиче од 5 цм туку со нешто подолго.
Едноставо не се чувствувам така пријатно јас не дека изгледаат ку*вински,а и немам добар задник:(

Тапа се женските шо носат вакви на пеливани личат:toe:
kirkpinar-oil_pelivan.jpg

не се лоши само малку доле да паѓаат да не бидат ептен толку хеланка стил некако ми делуваат претесно кога би паѓале малку над кондура мисла мдека би биле покомотни.

Па има и хеланки има и панталони. Мене лично хеланките не ми се допаѓаат, претерано се залепени и никакви. Панталоните се од покрут материјал и онака со џебови и копчиња и патенти хахах потипски се, и стварно добро стојат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom