Хостеса се "повози" низ Саем и уништи скапи автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj ja nasle, manekenka i plus bez vozacka???:icon_lol:
Kako moze da pogresi, mesto da go podigne krovot, zavrtela na kluc i go startirala Mercedesot:icon_lol:. Luge koi bile tamu vo momentot mi kazuvaa deka umrele od smeenje:icon_lol:, a nekoi i pobegnale da ne gi pregazi, a 2 samo potkacila :icon_lol: I celiot stand na BMW go ostetila:lud:

Очигледно на манекенките не им е место секаде. Тоа го покажала и една од хостесите на Саемот за автомобили, која за посетителите "презентираше" едно необично возење низ халата на Скопскиот саем. Сакајќи да го крене покривот на прескапиот "мерцедес купе", хостесата ненамерно го свртела клучот и ја запалила колата. Во паника таа стиснала на педалата за гас и автомобилот почнал неконтролирано да се движи. Неуката "шоферка" без дозвола, почнала да вреска и да прашува што да прави. Преминала на црвениот килим и почнала да вози низ него, за на крај несекојдневното возење да го заврши во друг скап автомобил од конкурентската фирма БМВ. На крај, успаничената девојката излегла од автомобилот и после првиот чекор паднала во несвест.
Присутните ја изнеле манекенката надвор, а по неа и многу оштетениот "мерцедес" вреден десетици илјади евра. Автомобилот купе на БМВ останал на саемот, но со видливи оштетувања.

:pos:

Има ли слика од хостесава бе? И пази го ова... „ВО ПАНИКА СТИСНАЛА НА ПЕДАЛАТА ЗА ГАС”! :pos:

И замисли ја како се онесвестила кога излегла од колата! :pos: :pos: :pos:

Има некој информации дали била плавуша? :pos: :pos: :pos:

Ima informacii deka stetata ke ja ja podmirat od osiguritelni kompanii, unistenite avtomobili bile osigureni. Sto i trebalo da se onesvestuva, i taka bila vo centar na vnimanie:icon_lol: :kez:

Kikiki колкупати сум ти рекол, не влегувај во автомо0бил и не седнувај на возачкото седиште како и никогаш не пипкај во автомобилот, аман.

Garfield напиша:
Kikiki колкупати сум ти рекол, не влегувај во автомо0бил и не седнувај на возачкото седиште како и никогаш не пипкај во автомобилот, аман.
Pa te poslusav, od koga mi dadoa vozacka ne sum sednala vo avtomobil da vozam
:icon_lol:.
Ama pust merak da go razgledam Mercedesot i vo panika mesto na kocnica sum stisnala na gas. :kez:
Utre se farbam:icon_lol:

Nema vrska dali bila plavusa ili ne...rabotata e sto e zena vo kola t.e. tempirana bomba na pat :pos:
:

Смешно, трагедија трагедија :icon_lol::icon_lol:

Заклучок: Жена сторго на задна клупа или во гепек :pos:
Се шалам, ама тоа у несвес коа искочила, девојката стварно возела првпат кола

Хахахахахах Лудници кузнај колку време нема да влези вкола кутрото тоа чупенце.
Хаххахахахаха вреди да и се мееш вкрај ама послатко е влице !!!

Tragedia ama mnogu smesna tragedia
хостесата ненамерно го свртела клучот и ја запалила колата
abe kako moze kluc da zavrti nenamerno pa i gas da stisne :)

Другарче ја има целата вожња документирано со мобиљката......
Ке се потрудам да ја хостирам......:kajg:

Којзнае колку ќе треба да ги „отплатува” колите сега... Па уште кај две фирми еј! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom