Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав пред некоја недела и можам да заклучам дека не се ич добри со паметот ни Миленко ни гостиве што ги вика. Све некои теории на заговор, све цел свет против Македонија само ВМРО и Груевски му пркосат на злото што ни се заканува и опасноста да не снема.
Па после Америка и Европа не чинеле и пропаѓале, Македонија била во подем заедно со Турска и Русија и на нив тоа им сметално и преку СДС пробувале да не уништат. Па после некои историски факти според кои цела модерна светска цивилизација потекнува од Македонија, па те Византија била уствари Македонија, те Цар Душан бил Македонец и што ли уште не.

Не знам дали од дома жените и децата ги знаат што прават овие пар фрикови со коси и бради, ама ако знаат и не ги прибираат да не ги срамат и тие се за тепање.

Се моа ..... Јас ..... го ....... гледам ..... го ит ?! :)

Во ред.
Јас иамам гледано само една епизода (онаа во која ги прикажуваше телефонските разговори на Велија Рамковски) и тогаш го загубив и она мало добро мислење што го имав за него.
Мислам дека на една друга тема со тебе водев кратка дискусија со индиректна врска со Миленко.

Во ред.
Јас иамам гледано само една епизода (онаа во која ги прикажуваше телефонските разговори на Велија Рамковски) и тогаш го загубив и она мало добро мислење што го имав за него.
Мислам дека на една друга тема со тебе водев кратка дискусија со индиректна врска со Миленко.
Ти имаш за неговата емисија критика од само едно гледање ... Ти си како,гледав 3 минути од Џанго филмот и не ми се допадна,одма претпоставка ... Јас го гледав целиот филм .... Преведено ... Го гледам постојано повеќе години,содржината е одлична,набројав има супер теми од Македонците во Грција, Арапската Пролет,Северна Кореја,9/11, Сдсм-Вмро ... значи шара цело време,имаш гости и од Сдсм и од Вмро,имаш гости Неутралци,имаш и Странски гости од Бразил,Полска,Италија,Хрватска,Србија,Грција,Турска итн ... и со повеќето кои имам зборено,не го гледале зошто ги критикувал Сдсм,па секако ќе ги критикува и јас ги критикувам,зошто умираат како партија,вакуум партија,секој за секого, се повеќе и повеќе се распаѓаат ... шо да им праам ... сеа ... :)

Ти имаш за неговата емисија критика од само едно гледање ... Ти си како,гледав 3 минути од Џанго филмот и не ми се допадна,одма претпоставка ... Јас го гледав целиот филм .... Преведено ... Го гледам постојано повеќе години,содржината е одлична,набројав има супер теми од Македонците во Грција, Арапската Пролет,Северна Кореја,9/11, Сдсм-Вмро ... значи шара цело време,имаш гости и од Сдсм и од Вмро,имаш гости Неутралци,имаш и Странски гости од Бразил,Полска,Италија,Хрватска,Србија,Грција,Турска итн ... и со повеќето кои имам зборено,не го гледале зошто ги критикувал Сдсм,па секако ќе ги критикува и јас ги критикувам,зошто умираат како партија,вакуум партија,секој за секого, се повеќе и повеќе се распаѓаат ... шо да им праам ... сеа ... :)

Јас мислев дека ќе продолжиш да зборуваш шифрирано.:)
Не му ја судам емисијата, не го судам ни него (емисијата намерно ја гледав, а не ја фатив несакајќи, темата ме интересираше, не е битно зошто).
Го критикуваш СДСМ. Но зошто не го критикуваш и ВМРО? Дали се совршени? Јас за пример јавно ја критикувам диктаторската партија на македонското национално едиство, на СДСМ му пројде редот.
Критиките се упатени кон ушите на глувите.;)
Ти го зема филмот Џанго, ја ќе го земам бурегџијата. Кога можам го следам, ако сметаш дека политиката и кај мене има некаква улога, затоа направив мала паралела. Имаку неутралец сум.:)

1604640_815405958476429_164509040_n.jpg

Kaде може на интернет да се најде емисијата на Миленко со Крешимир Миска (водителот на емисијата Na rubu znanosti од ХРТ ), мора да била јака емисја знаејќи го гостинот

п.с башка доста е од политика веќе:)

Како може да се нарече неутрален новинар кога ги нападна (пред месец-два) неколку народни активисти нарекувајќи ги комунисти!? Мислам дека имаше некаква поврзаност со ОДРАЗ. Критика кон СДСМ, критика кон оној.......
А од друга страна може да оди кај Јанко и да зборат како му било кога бил претседател на ФК Скопје, кога од 1-ви во есенската пауза на крајот искаднаа од лига! Како местел натпревари, доживувања од финалето на светското првенство, слики......
Работеше и во Фокус и во А1- беше опозиционер, а по затворската казна поради лажните визи стана разграс на оваа власт. Тоа ти се вика ситна мала продадена душа. Дали тоа е дволичност!?
Мене ми се допаѓаа емисиите кога шеташе низ Македонија, со пирамидите и што уште не, но од кога стана манупулатор имам гледано само една епизодаа (тоа веќе го кажав претходно).

Си го наплати и тој лаењето по тв последнве години. И тој како дуото од Сител и многу други секако дека нема да се задоволат да живеат од плата па колку и да е голема. Кој тендери, кој државни пари за маркетинг, кој фарма за кози сето тоа е исто. Едно време и јас го пратев постојано кога имаше различни теми секоја емисија а секако и на Ф1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom