realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Сеуште етикетирањата ти се единствена контрааргументација во репликите.ти си знајш прашај си таму што бил
Браво! Напредуваш :helou:
Тоа што тие троица се членови на одборот, значи дека денес "соросоиди" ни ја водат државата.тоа што тие тројца се членови на одборот не го прави Панчевски нечлен![]()
Ти беше оној кој во времето кога постоеше политиката на Кајгана секојдневно плукаше по (цитирам) "соросоидните изроди", не јас.
Извесниот Панчевски можеби некогаш бил член на СДСМ, но никогаш не бил функционер или раководно лице во партијата, што ќе значи, истиот може да зборува и дава осврт на настаните од негово лично име, но никако неговите мислења не треба да се персонифицираат со функционирањето и ставовите на партијата СДСМ, како што чобанот Миленко во неговата емисија сакаше да го претстави.
Еве, во моментов до мене имам еден пријател што до неодамна беше член на ДПМНЕ, па ми сугерира да те замолам да му пренесеш на Миленко да го покани како гостин во следната емисија во која тој би го објаснувал начинот на кој денес функционира криминалот на фамилијата во ДПМНЕ. Баш ме интересира како Миленко би го најавил ?
Миленко е само политички авантурист желен за егзибиционизам.Реално, најавата беше предимензионирана, нема шанса никој од нив да се појави, убеден сум дека ќе продолжат да се кријат.
Хипотетички, дали утре тој би гостувал во мојата емиисија доколку го најавам како - гадот кој му се пика у гаѓи на премиерот. Човкот кој правеше криминал со лажни визи. Екологот за кој ОКТА чадеше само во времето додека не беше актуелен скандалот со писмата на премиерот. Btw, ОКТА сеуште чади, но Миленко освен мирисот на премиеровите боксерки, друго и не е во состојба на намириса. Одиме понатаму - Патриотот кој откако ќе згусти прашањето со името, веднаш почнува да прави оф роуд и НЛО емисии, и најавува дистанцирање од политичките теми. И за крај - претенциозното створење кое мисли дека околу неговиот часовник се врти целиот свет.
Ах ќе заборавев - Југоплачко, пеер, буљаш и самобендисана стока......и уште еден куп вистини, невистини, полувистини и конструкции.
Вака, по теркот на неговите најави, би требало да биде најавен Миленко Неделковски во мојата хипотетички замислена емисија.
Што мислиш, дали би прифатил гостување.
Забелешката ти е сосема на место, иако не верувам дека некој од претставниците на десната политичка провиненција ќе може да ти даде било каков одговор.Не ми е јасно се плука на СОРОС значи сите луге што се блиски до сдсм а се во сорос се предавници. Членови на управен одбор биле и Паско Кузман близок човек до премиерот. Кој е промотор на македонската историја барм внатре во државата. Горги Иванов претседател изгласан од луге кој ги осудуваат сите оние кој се поврзани со сорос, па дури и тврдото крило на вмро Јован Донев кој се залага за прекинување на преговорите за името биле во управен одбор на сорос .
Како не му е срам така пристрасно да коментира.и да ти кажувам нема да ми веруваш, оти те гледам пристрасни коментари даваш
Треба да се знае у ова држава дека единствен репер за незавсно политичко коментирање се ставовите на Миленко Неделковски и Алекс Тхе Големиот

Булшит!