Згоден, интелигентен, ам шо да речам, Аполон!!

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
vardarce напиша:
Ниту сум убав, ниту сум интелегентен, ниту ме сакаат.

Em si umen,em si dobar,za pameten,muabet ne praam (barem jas sum po merenjeto pamet),a dali te sakaat,ostavi drugite da ti kazat.Ne nagagjaj!!!:star:
Jas te sakam kakov i da si,iako znam deka druga sakas da te saka na drug nacin.
:kafe:

Ќе заборавев: не само што сум Аполон, туку и Дионис може вода да ми носи. ;)

изгледа на сите машки им е криво затоа што ние жените сме попаметни(итри)и поснаодливи така да ....ај да не се лажеме и не се лутите поради тоа ...ха,ха,ха

изгледа на сите машки им е криво затоа што ние жените сме попаметни(итри)и поснаодливи така да ....ај да не се лажеме и не се лутите поради тоа ...ха,ха,ха

Site ste ubavi i pametni i fini i dobri :je::je::je::je::je:

Site nasi UBAVI i PAMETNI
Ne ebe ubav ebe udav, a takov ovde ne vidov.:(

Devilish Angel напиша:
Ај ке ги оставам двете теми да си ги исполниме сите испразнатите ега ( чунки одавна се немаа отворено теми за полнење на егата нели :icon_lol: )
Јас го испразнив егото пред некој ден, дај некој/а нека ми го дигне...

Ајдееееееее дајте дигалица , за да се дигнеме ние м`жите на врвот на Олимпиа, та сите богови нас да ни се молат и потчинетите (жените) нормално .

SteF напиша:
Ајдееееееее дајте дигалица , за да се дигнеме ние м`жите на врвот на Олимпиа, та сите богови нас да ни се молат и потчинетите (жените) нормално .

Леле колку интелигенција се собрало на едно место...па и умен човеков...размислува ееејј...добро е...хихихи:bip:

Па нема што да коментирам или демантирам овде....... другите ќе кажат за мене........ да не си полнам его... :) :)

SteF напиша:

Гледај да не си го преполниш егото...лошо е ако почне да се разлева на сите страни.... :pos: :pos: :pos:
:kez:

Абе дечки ...

:bip: Ако имате потреба да ви го кренат егото , тогаш немам зборови за вас дечките ... стварно ... :lud: ... сами треба да знаете како да си ја дигнете репутацијата кај типките ... ианку ништо од вас ... :locked:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom