EVN - заебавање со народ?

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Само не смее Евн да иде од другата страна на Вардар
Добро бе со тоа не смее ЕВН од другата страна кој тоа те лаже ,ете јас живеам на другата страна на Вардар населба Север има соседи Албанци исто и Македонци кои не плаќаат и на Македонци и на Албанци им е исклучена струјата.Ако толку мислиш дека е див запад тука повели продади го станот или куќа што и да имаш и населисе тука и на крај краева никој не ни е крив ние сами Македонците си ги продадовме становите никој не ги натерал со сила.Продади златен стан од100 м2 купи одвај некоја гарсоњера од 30м2 и Албаниците биле криви.

Секогаш ми стига по 1700/1800 денари струја, а болјарот по цела ден ми е уклучен... онака за ништо :LOL:. Несмее никој да дојде тука од ЕВН, одма го киднапираат. Богзнае од кога не се сменети мерните уреди :coffee:. Мислам дека пред неколку години пробаа да ги менуваат во 4 сабајле, ама џабе...
Истиов проблем е и за Радиодифузна за МТВ, гледам ги казнуваат неплаќачите во другите општини, но никој не се осмелува да дојде во Чаир...

Секогаш ми стига по 1700/1800 денари струја, а болјарот по цела ден ми е уклучен... онака за ништо :LOL:. Несмее никој да дојде тука од ЕВН, одма го киднапираат. Богзнае од кога не се сменети мерните уреди :coffee:. Мислам дека пред неколку години пробаа да ги менуваат во 4 сабајле, ама џабе...
Истиов проблем е и за Радиодифузна за МТВ, гледам ги казнуваат неплаќачите во другите општини, но никој не се осмелува да дојде во Чаир...

Нормално е. Не смее да помислува да доаѓа. Одма вадиме калаши.

ЕВН не се заебава со народот. Власта се заебава со народот, со тоа што им дозволува на субјекти како ЕВН, БЕГ, Пошта, Царина, УЈП, МРТВ, Железара и други, што сакаат да му праат на тој ист народ кој треба да ја гласа власта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom