Kajgana Bend :)

• Креатор на темата Креатор на темата TrTe-MrTe
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.trte-mrte.blog.com.mk
Ja bi sakal da gi pozdraam chlenovite na kajgana bend.. koi go imaa svojot debi nastap kaj Iskra Dzambazova u emisija.Koi bea zvezdite sho ja ispeaa hitovskata numera "Chekam te kod kolima"? I... pozdrav sekako do Misticen koj im daashe bezrezervna poddrshka so viskito u raka :)

Iskreno ne e fer site a go imate ova cudo gledano samo jas , koja nepravda ...

Nekako ke se snajdeme da dademe kopija od snimkite i na tebe ... ai za mene poshto ne sumimal vreme da gi vidam .... :)

Maskiot lik sto peeshe zivee so mene ,a devojkata e od fan clubot i ne e Kajgandzika ...

Ja da gi staam na top lista u MS kaj Iva u teen show ?
Kje prakjame poraki "KOJ E CRNIOT SO VISKITO-NEKA POSTOI !!!"

Who the hell is Eko:) Mojot potpis trebase da go citash , ne na drugite .. Do koga ke se uchime :))

ragazza напиша:
Who the hell is Eko:) Mojot potpis trebase da go citash , ne na drugite .. Do koga ke se uchime :))

Прво зборовите Who, hell i Eko е граматички грешно да ги користиш во иста реченица.... :lud:

Второ.... некои научиле.... некои учат... е некои никогаш нема да научат.... :wink:

Трето.... да си го сменам и јас потписот најдобро ќе е.... не би сакал и некој друг да ме спомне во некоја слична асоцијација....:lut:

Eko1 напиша:
Прво зборовите Who, hell i Eko е граматички грешно да ги користиш во иста реченица.... :lud:

Второ.... некои научиле.... некои учат... е некои никогаш нема да научат.... :wink:

Трето.... да си го сменам и јас потписот најдобро ќе е.... не би сакал и некој друг да ме спомне во некоја слична асоцијација....:lut:

Ja se izvinuem ako se najde navreden od moite postovi :(
Nemav nikakvi zli nameri :)

Јас не гледав, на работа бев :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom