Машки кои козметички производи ги користите

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Пена за бричење, тоник против акни, солеа, STR8 Discovery после бричење, Шампон за коса, гел за коса, парфем, стик

Машките се подотерани и понегувани од жените. Аман бе, зарем личи машко без брада, па со кубани веѓи и пудра ? Цццц
Машкиве денес не личат на машки. Вистинските мажи имаат брада, груби раце, по некоја лузна на телото, мирисаат на пот, алкохол и цигари.
Дефинитивно денешниве машки се повеќе наликуваат на жени. Па и во облекувањето.
Тоа воопшто не е секси, туку одбивно.

Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. Поздрав
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:51 ---
Добро бе да му сневиди од кога тоа машки почнаа пудра да користат у пичку материну, па и лабела, и за лице специјални козметики. Па ја на некоја женска тема да отидам не верувам дека ќе најдам женски волку загрижени за својот изглед. Мене ме интересира ако некој ја нападне државава кој ли ќе ја брани?

Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..

Нема да ви се намали големината на половиот орган лабело ако користите, колку само лошо изгледаат испукани усни е неописливо. Не мешајте шминка со лабело, таман работа. Колку што имам видено имате посебни лабела за машки без сјај што се, не се познава.

Мажите од нас захтеваат да сме 24/7 средени и тасмосани, па мора да има реципроцитет!
И на жените им е гадно да гледаат прашума ... и љубовни јамболии.....
Од тој аспект мора!
А пудри, маски и сл ........:facepalm:

Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. Поздрав
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:51 ---

Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..
Ја така ја оставам и ја комбинирам со подочњаци, ми викаат сум имал измачен изглед, што било многу секси.:)
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:54 ---
Мажите од нас захтеваат да сме 24/7 средени и тасмосани, па мора да има реципроцитет!
И на жените им е гадно да гледаат прашума ... и љубовни јамболии.....
Од тој аспект мора!
А пудри, маски и сл ........:facepalm:
Не захтевам, така да и прашумата не си ја давам.:)

брич од старите со обичен еден жилет,пена,ракија,сапун за лице и туширање и парфем каков имам ( само да нема некој тежок мирис )

И не знам зошто сите во коземтика ставаат паста за заби тоа е со закон задолжително.

Па од козметика користам брич, помада за после бричење, гел и лак за коса, лабело од мед и млеко(испукана ми е устата:mad:), гел за туширање, парфем со некој нежен мирис и то :D
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 22:53 ---
Па од козметика користам брич, помада за после бричење, гел и лак за коса, лабело од мед и млеко(испукана ми е устата:mad:), гел за туширање, парфем со некој нежен мирис и то :D
И да се надоврзам, машки кои користат пудра и се чупаат е тоа стварно е за никаде:facepalm:

E ја за разлика од некои други машки не користам многу козметика (освен колонска вода, дезодоранс и гел за туширање) ...арно ама иам проблем со тоа што се бричам на сто места (не у буквална смислам на зборот сто де) ...се бричам под препони, под мишки и на фаца а богами и 5-6 пати во годината на гради а за фризурата на горната глава да не праиме муабет ...абе се шишам секој месец ... и за да биде поголема лудоријата страшно ме нервира кога на некое место нешто ќе подникне малку у пичку матер ... среќа дека не си ги бричам нозете и не се чупак е тогаш ептен ќе се мрднам со паметот , како и да е па понекогаш и ми е многу добро посебно кога сум среден на фаца и под мишки а и ''доле'' нормално ... може и е нормално ова во некои црти али фактот дека иам 17 (без малку 18) години ми вика нешто друго ... незнам што да мислам усвари :pos: :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom