Sungerot Bob
Живеј го животот
Користи Первол за црни алишта......... јас не верував, ама од кога почнавме да го користиме црните алишта ем си ја држат јаката црна боја, ем бели флеки немаА некоја замена за омекнувач или не мора воопшто?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Користи Первол за црни алишта......... јас не верував, ама од кога почнавме да го користиме црните алишта ем си ја држат јаката црна боја, ем бели флеки немаА некоја замена за омекнувач или не мора воопшто?
Користи Первол за црни алишта......... јас не верував, ама од кога почнавме да го користиме црните алишта ем си ја држат јаката црна боја, ем бели флеки нема![]()
Досега не сум користел Фаворит......, но од тие што користеле Фаворит имам чуено дека се задоволни.Дали некој има искуство со Фаворит?
Што направи? Има ли резултати?Ќе пробам, па ќе ви кажам резултати![]()
Само со Первол ги переше или и прашок стави?Ништо Боби пак е исто![]()
Само со Первол ги переше или и прашок стави?![]()
Епа или машината не ти плави добро или ставаш мала количина од ПерволотДа само со Первол и тоа во мала количина ставам, да не речам ич.![]()
Панасоник прави батерии и камеридавајте некој коментар за машинава...
http://www.technomarket.com.mk/products/09125060/panasonic-na-107vc4wgn
![]()
интерсно размислување,но ако така гледаш еве Самсунг го има во секаков вид на производ и многу е успешен...Панасоник прави батерии и камери
Не знам како ти е тебе али јас немам доверба во производи од познати марки кои немаат врска со историјата на фирмата, поконкретно, денес во овие корпорациски времиња, под една марка ќе најдеш и пиштоли и коли и фрижидери и телевизори. Јас верувам во традиционален квалитет, производи кои фирмата ги прави од почеток, па има свои развојни оделенија, инженери кои децении работат на таа проблематика. Ова ми личи како да купиле некаде некој погон за машини за перење и под своја лепенка ги продаваат или земаат готови без марка и му ставаат своја. Можеби грешам , но јас лично би се одлучил за некоја стара добра машиноперачка фирма (Инденсит, Вирпул, Бош...)
Исто ко што не би зел кола “Сони“, телевизор “Шевролет“ и шпоре “Канон“
Тоа е прашање дали се од самсунг е успешно, дали самсунг аудио систем е добар колку и сони или техникс или маранз, дали самсунг дигитален апарат е подобар од Никон, Канон, Фуџи, Пентакс, ... Не велам дека панасоник машината е ѓубре или самсунг дигиталец, но верувам дека во тој ранг подобар избор би бил фирма која пави машини за алишта као примарна дејност и фирма која прави дигитални апарати као примарна дејностинтерсно размислување,но ако така гледаш еве Самсунг го има во секаков вид на производ и многу е успешен...