V
VeniVidiVici
Гостин
да...најдобар лек е да се прифати реалноста(што не е и ништо страшно) , ама мислам дека има сериозни шанси кај 20% од случаите, да има комплетен ефект од некоја конкретна терапија, така да вреди да се проба , кога може по 50 евра во викенд за пиење да ги врлаш, зошто да не се одвојат 100 евра месечно за нешто што ти значи..
Те почитувам зашто си навистина реален и не цмиздриш. Јас работам како инженер во Т-мобиле и не смеам да зборувам за мојата месечна плата, но таа изнесува побеќе од 70,000 денари месечно. Па така да, во Македонија не се сите сиромашни и постојат и некои кои успеале во животот и така да 7,000 месечно за мене не се многу пари, имајки предвид дека трошам повеќе од 10,000 месечно на алкохол на моите 22 години(што мислам дека е нормално да се шета дури си млад). Па така да со секоја почит кон луѓето заработуваат помалку, И ПРЕТХОДНО НАБРОЈАВ ДЕКА СО ГЕНЕРИЧКИ ЛЕКОВИ И ЛОКАЛНИ БРЕНДОВИ ОВИЕ ТРЕТМАНИ БИ ВЕ ЧИНЕЛЕ ПОМАЛКУ ОД 2,000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО,што мислам дека е прифатлива сума за повеќето од нас за кои косопадот претставува повеќе од козметички проблем. Поздрав, и НЕ МЕ ОБВИНУВАЈТЕ МЕНЕ ЗА РЕАЛНОСТА КОЈА ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВАМ. !!!