Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Златан Ибрахимовиќ!!! Го мразам од дното на душата!!! Копиле босанско!!!.........а и во фацата ми личи на шпон од чаир......

и руни не ми се свиѓа ама шо да правам не коментирам

Премногу е грубјан игра со сила не со техника

:pishtoldz ronaldinjo organski ne go podnasam i site od barsa lele kolku gi mrzam ne sum svesna ni samata,odvratni mi se!:pishtoldz

Od vcera go mrzam i shevcenko zasto kako peder nekoj glumi i samo paga da mu dosudat faul!!! I toj grdiot gatuso naravno!!! Milan Skapanici !!!!!:pov: :pov: :pov: :pov: :pov:

цела екипа на милан ( со исклучоци пирло & малдини :cuc: )

Никој, сите се цареви!

Ме нервира Мистичен!

Najvise od sekogas me nerviral Pippo Inzaghi-abe supak neviden,topkata mora da e do pola vlezena vo gol za on da moze da dade gol(duri i togas mozebi ke promasi),me nervira i bekam epten mnogu ama so e vistina vistina e-nema nekoj sto moze da dade bolje topka od nego,abe kaj sakas tamu ti ja dava(moze ke se zbuni ako mu kazes na glava-gorna ili dolna?)

smizlicka напиша:
:pishtoldz ronaldinjo organski ne go podnasam i site od barsa lele kolku gi mrzam ne sum svesna ni samata,odvratni mi se!:pishtoldz
Edinstveno Koga Barcelona igra fudbal,moze da se gleda prav fudbal,abe praznik za oci,brza igra,dinamicna,sansi mnogu.Samo Barca i da gubi 5-0 i da vodi 5-0 igrata im e ista,celo vreme napagjaat.Kazi mi dali lici na fudbal koga igraat Milan,Juventus(bilo koja italjanska ekipa),Chelsea...

единствено Бразил кога игра има прав фудбал, а после иде Барселона

Kajgana Shop

Back
На врв