Сакам фирмата да ми се вика „Шехерезад и Онур“

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е само знак колку не креативен народ постои.За сопствената си фирма да незнаат име да си смислат па да ставаат од серија.Ја пратам серијава не дека не али не и давам толку големо значење.Чисто рекреативно.

Бурхан Трејд :pos:

Детално треба да се позанимаваат психолози и да откријат која е причината за ваква популарност на Шехерезада.Вакво нешто сме немале од времето на Касандра..:toe:

Грешка... Слушнав дека и пред Касандра имало јака серија, со главни јунаци Сандокан и Маријана ....:vozbud::vozbud:

И што кур кога ќе им се вика така да не ќе имаат поголеме популарност

Доста бе!!!!Полудевти по теа сериjали турски.Барем наши македонски да беа...........

Доста бе!!!!Полудевти по теа сериjали турски.Барем наши македонски да беа...........

еписибир.......:) башка.. не се заборава баш така многу лесно Павловиот рефлекс на звукот од многувековниот официјален јазик, ...:)!!!

Ако неможе Шехерезад нека ја крстат Слаткар да ти е*ам глупиот народ.:tapp::tapp::tapp:

Грешка... Слушнав дека и пред Касандра имало јака серија, со главни јунаци Сандокан и Маријана ....:vozbud::vozbud:
Да... Сандокан со Кабир Беди во главна улога...
Па Касандра, и сега Шехерезад...

бај д веј, добив нова идеја за името на фирмата...
Прашав госпожата кој е онака најхоштаплер...Вели дека тоа бил некојси Гани...

Значи...

Гани Алашвераш ДООЕЛ

Шехерзад, ......... ( доста долга пауза ) .... ...... .. јас те сакам

:tv::tv:АААААААААААААААААААААААААА:tv::tv::tv:

Еве и идеја од мене ШЕРЕФ-дооел компани:pipi:
:pos2:

ЈАс за разлика од вас очекувам и пострашно да стани ... Пошто се сеќавам на времето кога по ромските населби децата се крштаваја : „Касандра , Ранду , Луи Давид итн итн итн “
И ова како касандроманиата од тогаш .
Така да нема да ме чуди да видам и подалеку да се отераат работите со сериава .

Ромите секогаш прателе трендови, па така од времето на тато имало роми кои биле крстувани Винету и Олд Шетерхенд, двајца доста познати каубојци од средината на 70-тите во некои вестерн сериали

токму така... цигите увек го пратат трендот на моментална популарност, така за пример би го посочил Амди Бајрам со неговиот син Елвис....
animated-smileys-dancing-060.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom