Витали Кличко vs Кевин Џонсон

Е најмногу се нервирам вака. Можеше 10 пати Кличко да го нокаутира во прва рунда..но наместо тоа тие се галат како најголеми педерчина. Како ќечери да гледам на А2..однапред одредено во колку рунди ќе се одвива тепачката

Нигеров ке го јаде и тоа како:vozbud::vozbud::vozbud:

Е најмногу се нервирам вака. Можеше 10 пати Кличко да го нокаутира во прва рунда..но наместо тоа тие се галат како најголеми педерчина. Како ќечери да гледам на А2..однапред одредено во колку рунди ќе се одвива тепачката

Толку не сфаќаш дека мора да трае повеќе време мечот,парите го вртат светот. Богами после Роки така изгледа бокс меч.

Вечерва во 23:00 часот на телевизија сител Кличко vs Џонсон ќе боксуваат во категоријата WBC(World Boxing Council)

Кличко: 38 победи(37 со нокаут) и 2 порази
Џонсон: 22 победи(9 со нокаут) и 1 нерешен

мислам дека кличко ке ја одбрани титулата

Изгледа Џонсон ќе има 1 пораз наскоро.

Конечно бокс да гледам во вистинска смисла.

Колку е тапа Џонсон...врска нема, а големо говедо е. Само се на се, малце ми е тапа, али во секој случај за Кличко сум :).

И јас за кличко али малц описон му е изменат

Какви бизони се еј
Пошто се профи пола саат треба да ги глеаме као се тепаат, тоа е тапа кај професионалните боксери...кај мене у маало 2 минути и купче се двајцата.

едит: колку споро изгледаат ударите вака од преку телевизија

Незнам само зошто Џонсон клима со главата после примен удар:tv:

А боксот во целина на многу ниско ниво падна. Буквално џабе ги гледаш првите 6 рунди. Тек сега малце се размрдаја. Сфаќам јас пари се во прашање...ама па толку глумење:nenene:

Заслужена победа на фаворитот се знаеше:smir:
Само ме изнервира Џонсон цело време му збореше нешто на Кличко му јадеше гомна...цело време ја наведнуваше главата а судијата збор не му рече и цело време бегаше мене ова ми личеше дека тој само сака попопуларен да стане затоа боксува со Кличко:smir: цело време гледаше да прими што е помалку удари:toe:

Јас мислам дека требаше порано да завршет ама шо е поважно Кличко си ја одбрани титулата:zver::pehar:

Можеше Кличко и порано да го реши, не знам зошто толку чекаше. Овај Џонсон 2 - 3 пати го удри и толку, како и да е честитки за Кличко, сосема заслужено ја одбрани титулата. :smir:

Овој црниот ептен го направи досаден мечот цело време дефанзива од почеток до крај :uvo:

Овој црниот ептен го направи досаден мечот цело време дефанзива од почеток до крај :uvo:

Во потполност те подржувам друже...јас реков којзнае сега што ќе направи на ринг ама мн. слабо се покажа...мое мислење :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom