Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе струмичани како е со плинот, иде ли?![]()
Тргни накај Дабиље и коо ќе излезеш од градо така длабоко вдиши и ќе го осетеш плино, Струмичане веќе знаат на шо мислам а за ти е шо не знаат там мине Струмичкио гасовод односно градската канализација :nesvest:Абе струмичани како е со плинот, иде ли?![]()
Тие шо имат париКој копа и граде на ладното?
Тие шо имат пари
Саа и Господ е крив оти створил зима па не можеле да копат за гасоводо :pos2:
Нели ќе беше преку BLUETOOTH дистрибуцијата?
Сериозно не знам ама знам која фабрика прва у Струмица ќе има гас од општински пари?Ја па знааш сериозно да дискутираш за темата......
Сериозно не знам ама знам која фабрика прва у Струмица ќе има гас од општински пари?
Ти знааш ли?
Не на Заев, на Панделиш Мичо најпознатио Струмички швалер...Некоја блиска на Заев сигурно.... не знам името.... коо кее????
Не на Заев, на Панделиш Мичо најпознатио Струмички швалер...
Е нека биде де а кој ќе го плаќа кредито ќе видеме :nesum:се си бива........ оно нека биде проекто, ако сака и првите 100 објекта со гас нека се на заев и фамилијата.... само нека биде......
Е нека биде де а кој ќе го плаќа кредито ќе видеме :nesum:
Ај доста си го ладих, време е за спиене...
Исправно напишано е: ЌЕ МУ ГО ПЛАКАМЕ НИЕ СТРУМИЧАНИ...Ке го плакаме ние струмичани, оти за нас треба да го направат......
Исправно напишано е: ЌЕ МУ ГО ПЛАКАМЕ НИЕ СТРУМИЧАНИ...