V
VeniVidiVici
Гостин
Да, стварно, што сакаме од репрезентација која нема каде ни да тренира а ние наместо тоа да го земеме во предвид гледаме што биле по националност? Што ми е гајле од каде се додека носат црвени бањарки.
И ајде жити мене уште еднаш види го составот на репрезентацијата и излези пак со попис.
Добро тогаш, не ни очекувам да најдеме заеднички јазик на темава, но тоа и не е трагично сметајки дека ова е форум и секој го искажува своето мислење.нели?:smir:
Но, за разлика од тебе, јас под македонска репрезентација подразбирам рапрезентација на македонци, за разлика од тебе која очигледно е поддржувач на мултиетничка Македонија која 2500 години беше на македонците, а од 2001 стана и на албанците, србите, ромите... Да беа сите толку лекоумни како нас и Грција и Бугарија да беа мултиетнични и да им даваа права на кој како ке побара тогаш в ред, но тоа се држави а не тралалајки како нас. Во Грција за инфо според официјални податоци населението е 100% грци. Но да не одиме офтопк, ова беше само појаснение за различните ставови кои ги имаме.
Како и да е... жити тебе пописот ми е прилично точен.