Ватерполо: Грција - Македонија, Атина. (8:6)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ме мрзи да читам, да не идат кај нас на гости?:vozbud:

Да, во група играме. :)

Нареден меч ни е со Русија, многу силна репрезентација, една од движечките сили во минатото а и сега не се нешто послаби. Но, нашава репрезентација од ден на ден е посилна, се искачуваме погоре на ранг листата, така да, се додека не сме налетале на Унгарија, добро е. Тие се багери :)

Да, во група играме. :)

Нареден меч ни е со Русија, многу силна репрезентација, една од движечките сили во минатото а и сега не се нешто послаби. Но, нашава репрезентација од ден на ден е посилна, се искачуваме погоре на ранг листата, така да, се додека не сме налетале на Унгарија, добро е. Тие се багери :)

Тоа што ме радиува, на следните големи натпреварувања поточно на следното Европско првенство Македонија ќе биде сериозно подготвена и сигурен сум дека ќе направиме поголем успех од претходното светско и европско не за друго за во Малага на СП имавме ако не се лажам само еден одигран меч за цела година.

Барем јас во спортот не мешам политика.
На темава оставив коментари за нашата игра и за тоа што реално очекувам, сите на темава коментираа поради патриотски причини
а ти си европеец а и гледаш релано на работите и навиваш или гласаш за појакиот демек и тука не е во прашање политика ало му ги зедоја бањарките бе еј оти пишело Македонија и ги држеја три сати на граница а ти ќе бидиш реален :kesa:за кој од кој причини стварно не знам ?
и едно прашање кога ќе играат тука за кој ќе гласаш да победи ?

а ти си европеец а и гледаш релано на работите и навиваш или гласаш за појакиот демек и тука не е во прашање политика ало му ги зедоја бањарките бе еј оти пишело Македонија и ги држеја три сати на граница а ти ќе бидиш реален :kesa:за кој од кој причини стварно не знам ?
и едно прашање кога ќе играат тука за кој ќе гласаш да победи ?

Епа тоа е најтрагично. Што уште не свативте дека ништо не можете да направите/направиме.

Поради тоа и поради уште многу други причини не мешам политика во спорт на темава коментирам за Ватерполо успесите и престижот да се игра во светска лига а вие продолжете да се тепате за бањарките.
И секако не сум против никого, ниту наметнувам став ама да се потсетиме што се случи на ЕвроБаскет патриоти патриотски песни и очигледно им ги наполнивме главите на играчите со глупости и се случи тоа што се случи.
Ќе ми биде најмило кога на нашиот терен во Скопје ќе загуби Грција во Македонија а не под друго име како што е претставена. Се што можам јас да направам е да отидам на мечот кога ќе се игра кај нас и да навивам за Македонија, сето ова друго тука е залудно.

КОЈ БЕА ОВИЕ 5 ПЕДЕРИ ШТО ГЛАСАА ЗА гејците ?!
:violent1:

Веројатно не си ја сфатил анкетата.

Прашањето беше: Кој ќе победи?
Значи не беше: Кој сакаш да победи? или: За кој ќe навиваш? или: Дали сакаш Македонија да ја победи Грција?

Станува збор за прогноза, а не за патриотска или непатриотска лична определба.
Сите овие кои (точно) прогнозиравме пораз на Македонија, многу би сакале Македонија да ја победеше Грција, но ова е работа на објективна проценка, лишена од емоции и страсти. Барем така е поставена анкетата. Ако грешам, поставувачот нека ме поправи.

Слушнав,ќе монтирале базен у Борис за со комшииве:vozbud:
биче жустроо :) xD

Слушав на Сител 3 пред некој ден,нешто ватерпол утакмица имаше,и тој,"стручен" коментатор излеа нешто беше,така збореше
па сеа :toe:

Слушав на Сител 3 пред некој ден,нешто ватерпол утакмица имаше,и тој,"стручен" коментатор излеа нешто беше,така збореше
па сеа :toe:

Единствен базен кој ги исполнува ФИНА условите за ватерполо кај нас е базенот „Младост“ во Карпош. Си има правила за строго дефинирани пропорции како и капацитет на трибините. Од такви стручни коментатори преку глава веќе :)

Добро па што сакаме ние од репрезентација со 12 хрвати, 6 срби и 1 македонец?

Добро па што сакаме ние од репрезентација со 12 хрвати, 6 срби и 1 македонец?

Да, стварно, што сакаме од репрезентација која нема каде ни да тренира а ние наместо тоа да го земеме во предвид гледаме што биле по националност? Што ми е гајле од каде се додека носат црвени бањарки.

И ајде жити мене уште еднаш види го составот на репрезентацијата и излези пак со попис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom