Побарувања на покани од торент и други WEB сајтови !

Јас ќе имам неколку покани (најверојатно 5) за bit-hdtv за некое време, па ако некој сака, нека се пријави овде. :)

Супер е темата и супер е што има дечки како тебе брат што помагаат во заедницава :smir:. Ако имаш покана вишок пушти една и за мене.

Молам и за мене ако може за torrenthr.org и bit-hdtv би бил благодарен.

Како што видов 1 поен се добива за 1 саат без разлика што симинјаш мислам за сајтот bit-hdtv

Како што видов 1 поен се добива за 1 саат без разлика што симинјаш мислам за сајтот bit-hdtv

Од аплоад и даунлоад се прават поени.

Јас дигнав 550 за четири дена, али сум Power-User, можеби и тоа има врска. :)

Од аплоад и даунлоад се прават поени.

Јас дигнав 550 за четири дена, али сум Power-User, можеби и тоа има врска. :)
550 може да дигнеш само ако си аплоадирал филм(барем како што ги читав правилата), инаку неколку пати ми се има избагирано и ми додава 50 поени(или е некое правило што никаде не го пишува)

Ај дечки ќе ве молам и на мене една покана за torrenthr.org и bit-hdtv. :se_ molam ПЛС
Имам на demonoid акаунт ако на некој му треба invite.Позз :helou:

ај иам три покани за torrenthr кој сака нек каже,само еден print screen да видам дали сидувате

Прееска забораиф да кажам и дека може да се мењаме:
Ја давам еден акаунт на Zamunda за најбрзиот што ќе ми прати invite на torrenthr.org и bit-hdtv. :vozbud:

Скромна сум :pipi:

e-mail: zaki_src@hotmail.com :helou:

ајт оде една покана останаа уште две

Акосака некој iptorrents нека каже, сешто треба е само скрин шот од приватен тракер каде има барем 1 ратио .

Кој сака да направи тест за приватна македонска торент страница, нека пише.
Само 5 члена. И пратете ПП request :) Инаку страната е нова, само за тестирање :)

Давам акаунт на Zamunda и покана на Demonoid за покана на HD-Bits.org

ајдеее

Давајте инвајти од torrentleach.org, iptorrent, односно од кој ви се наоѓа вишок :)

За ситен download/upload и за работи кои ги нема на познативе приватни тракери, големите работи од замунда ги кинам. :)

17360268.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom