Како би изгледале..

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Дали се прашувате како би изгледале со различна боја на коса, или различна фризура. А можеби сакате да го промените начинот на шминкање. За да дознаете како ќе ви стои новата фризура, боја за коса или шминка треба или да замислувате како би ви стоело или да пробате. Дали има некоја фризура шминка облека која што сакате да ја носите ама не знаете дали добро ќе ви стои? Доколку треба да го промените стилот што би промениле кај вас:icon_lol:
Јас сега за сега не би менувала ништо кај мене, задоволна сум со мојот стил и мојот начин на облекување:je:

Како би изгледале или што би промениле во изгледот? Што е прашањето? :)

Знам како би изгледал со различна „фризура” затоа што ги имам пробано речиси сите. Ми скурчи да менувам стил на секое шишање, па затоа сеа се шишам „стандард” - само поткастрување. Ништо фенси.

Стилот на облекување? Неможам да се замислам само во одело. Се друго би ми прилегало. :)

hmmm ja sum si zadovolna kako izgledam i kako se oblekuvam...iskreno MNOGU lugje,a i jas se prasuvam kako bi izgledala picnata,licnata nashminkana vo minic i rozeva maicka ama nema da doznaam vo skoro vreme sigurno :) iiiiii mnogu me interesira kako bi mi stoela crvena ili crna kosa...ama ne nekoja drecliva crvena tuku onaka ko sa kosa de :)

doti4nata напиша:
hmmm ja sum si zadovolna kako izgledam i kako se oblekuvam...iskreno MNOGU lugje,a i jas se prasuvam kako bi izgledala picnata,licnata nashminkana vo minic i rozeva maicka ama nema da doznaam vo skoro vreme sigurno :) iiiiii mnogu me interesira kako bi mi stoela crvena ili crna kosa...ama ne nekoja drecliva crvena tuku onaka ko sa kosa de :)
Од дома да не не ти дозволуваат минич и штикла? :)

Сум пробала се и сешто, од сите можни бои на коса, секаква должина и ред други работи. По природа сум си таква што неможам долго време да се гледам со една боја на коса или со една иста фризура, во навика ми е да правам драстични промени со косата дали од црна ке ја направам плава или обратно или па ке ја направам црвена или пола пола .. нешто мора да сменам, а ако не менам боја тогаш менувам фризура :je:
За шминката, ретко се шминкам обично само маскара користам и сјај, но кога треба да се шминкам тоа го правам према облеката, сум пробала секаков начин на шминка од најнападен до најнежен.
Така да не знам веќе што да променам во стајлингот се ми е испробано :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
А ако веќе решам да сменам ич не се мислам го правам тоа во истиот момент, зошто може да се премислам ако не реагирам одма :kafe:

Јас сум бил црн, со тегет, плав, бел, жолт, розев и зелен во тимбата. Посекако дека и вака и така сум интересен, ама така бев интересен идиот, вака сум интересен момак.

Земете Virtual MakeUp Studio и експериментирајте со вашиот „сурат” :)

Ставате ваша слика и потоа додавате разни видови на коси, очила, бркови, брадичка, шминки итн. итн.

Ќе се фарбам плав. :) :) Ми стои. :)

A kaj da go najdam/simnam toa Virtual Make up studio?

Порано повеќе тестирав и експериментирав.... едно време бев жолт :) па некоја портокалова нијанса (ееееее кајгана може била инспирирана од мене) , па долга коса... :) а и облекување... што знам... едно време кога баш никој немаше купив црвени патики... кои се гледаа од километар

Значи во секој случај сакав да променувам да се разликувам... но сега последно ми е здосадено од такви големи промени... можеби ми иди паметот :)

Сум била плава, темно кафеава, со црвени врвови, светло кафеава, лешник, со кратка, средна, долга коса.
Сум се облекувала секако, од машки стил (до 6-то одделение играв фудбал, серва и други игри и сите женски уствари бевме мушки у друштво :pos:) до ептен елегантно (матура), секако се замислувам, па дури и црнина би ми стоело убаво, исто како и розе 12-ка штикла.:)

Што се однесува до изгледот, не сум менувала многу освен тоа што се фарбав плава и веќе година и пол сум плава и не планирам да ја менувам бојата, затоа што сум задоволна од тоа како изгледам со плава коса.

А што се однесува до стилот на облекување, порано носев широки пантолони, но сега стилот ми е сосема трет и сум си задоволна и не би менувала ништо.

Што се однесува до изгледот,не сум менувала многу освен тоа што се фарбав плава и веќе година и пол сум плава и не планирам да ја менувам бојата,затоа што сум задоволна од тоа како изгледам со плава коса.
Си се пронајде нели во плавото :) Имаше еден виц за ова...

Како и да е... сакав да кажам јас не се пронајдов во ниеден од тие стиловите... и си се вратив на: Normal Mode :)

I jas porano bev sklona na mnogu promeni. vo prva god sredno mi svetna i dea da stanam plavusa i se iznamaciv dur ja dobiv a toa bese za matura. Posle toa na fax vtora god se isfarbav kafeavo pa posle toa staviv crven sampon i sega konecno uspeav da si ja vratam prirodnata boja - crna.
Inaku so sminka eksperimentiram ama ne mnogu, a so garderoba pretezno elegantno.

Си се пронајде нели во плавото :) Имаше еден виц за ова...

Како и да е... сакав да кажам јас не се пронајдов во ниеден од тие стиловите... и си се вратив на: Normal Mode :)

хаха..ептен се пронајдов :pos:...Шала на страна ама плава подобро ми стои од смеѓа.:helou:

не би менувала ништо засега а ми се допаќа бордо боја на коса но имам смеѓа коса и ако се офарбам после треба да се ишишам за да си ја вратам назад мојата боја а да ја кратам косава нема шанси а и неможам да се замислам у емо стил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom