Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Брзо... Ќе си напишам се на брзина, па после уживам во кафето. :kafe:

Брзо научив да типкам уште од времето кога често бев на IRC и IRC каналите. Ако те опцуе некој, треба брзо да го опцуеш и да испишеш команда за банирање од каналот. :icon_lol:
Хехех и јас исто...кога ќе ме прашаат како научи толку брзо да пишуваш на тастатура викам абе има една програма за да се научиш брзо да пишеш и сите која е,наместо да речам typing master или слични викам мирц :pos2:

Средно брзо, ама се нервирам што не можам да научам да пишувам со сите 10 или со 8 прсти.:toe:

Епа ако неможиш да пишиш со сите 10 прсти џабе ти е .... Абе земи дудлај на мсн или на мирц ќе видиш како се учи да се пиши брзо. Јас за 2 месеци научив перфектно брзо да пишам , ама то го постигнав со мирцот и мснот ! .... Ако не беше мирцот поготово немаше да научам да пишам толку брзо ...

Epten Epten Epten brzo kucam i toa pobrzo ako gleam u monitor.. Koa gleam u tastatura praam greski.. A koa gleam na strana negde BOLJE DA NE ME CITATE POSLE :pos2: .. Vaka koa gleam u monitor.. Preletuvanje preku bukvi :pos2:

ne pisuvam brzo dodusa se ne ni znam da pisuvam (zatoa se piknav na forumov)ne za da kazam nesto pametno tuku za da naucam da pisuvam koga ke naucam ke kurtulite od mene i od moite glupi tekstovi a do togas:baeh:

еее златен мирц жив и здрав да ни е, и мене ме научи да куцам брзо и без да гледам у тастатура :bilder:

Кајгана ми ја подобри брзината на пишување со мак. подршка за едно 225 % или више...
Малце ли се 3000 и нешо мислења ? :)

Па онака може да се каже дека средно брзо пишувам.Можам и побрзо ама сакам без грешки па често се враќам за да поправам грешка.

Пишувам брзо и тоа по заслуга на MSN :)

God bless IRC,благодарение на него научив за 1-2 месеца да пишувам причично брзо и точно,а благодарение на форумов ѓи подобрив моите перформанси со кирилица :)

па не сум којзнае колку брз, ама добар сум :)

Не само што пишувам мнооогу брзо,пишувам и без гледање во тастатура...:vozbud:И тоа од мнооогу одамнаааа

доволно брзо,мислам,не ме брка никој,а и мора да биде точно!! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom