Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Ултра фаст со цели 10 прсти. Доволна пракса 11 години. Умеам со блиндфолдед и флат киборд. не да се фалам ама....

Еехеее...коа седам по цел ден на ком како нема да куцам брзо...одамна тоа ја сум си истренирана, ама незнам зашо само на моја тастатура онака можам да не глеам док пишувам на други се бунам :)

можам брзо ама ако гледам во тастатурата ако не се губам

Па релативно брза сум. Сеа пробувам да пишувам слепо(уште не знам)
Најбрза сум на моја тастатура... не знам зошто, ама од друго место ми треба време да се навикнам на тастатурата и она на мене. Иначе куцам со 10 прсти, подобро ми е така...

Пакај мен функционираат сите 10 прсти но често правам грешки при куцање , лапам букви, им ги мењавам местата, ама тоа е од пусто брзање д ане ми побегна е мислата.
Некои букви веќе ми се во подсветст каде с ена тастатура па не ни примеТувам кога ги куцам ама повеќето не ми се и морам да биуљам во тастатура. Ај со вежба може и ќе ме биде.

куцам со 8 прсти, брз сум, ама само на своја тастатура, на другите нешо побавен сум

Брзо пишувам и не гледам во тастатура. Не знам за колку време научив, ама во принцип тоа е навика...

Пишувам многу брзо ама само као сум заинтересиран...
Поточно кога chat-ам или коа си програмирам.!!!

И ја многу побрзо пишувам онака кога сум задлабочена у некој муабет или слично.А вака некои текстови поспоро ги пишувам незнам зашо така...

Епа може и брза да сум :)
Од прилика ме бива ;)

брзо да, татамата за матурски теми , 50 денари од страна :)

Moze da se vidi od porano , na dosta kvizovi bev ubedlivo prv ........

prasajte ja lucifer's angel kolku zbora moze da iskuca vo minuta...i kako naucila...jas koga sum do nea a ona kuca na komp..ne gleam vo komp...tuku vo prstite...male mamoooooooooo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom