Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да плаќам за Иселенички Џубокс?! Не бе, нека платат иселениците што го гледаат.
Зашто бе, баш е антидепресив, место пари за прозак, плати такса и глеј го џубоксотMoже и ќе и сменат фризура на тетката што води
![]()
Зашто бе, баш е антидепресив, место пари за прозак, плати такса и глеј го џубоксотMoже и ќе и сменат фризура на тетката што води
![]()
да си жив и здрав за муабетов... а по некое време и на врата ќе ти чукне извршител со писменце дека долгот ти е за некои 100-200% поголем заради нивните трошоци...нема да им платите такса, ама ќе ви ја блокираат сметката во банка.
затоа редовно плаќај и ќе си немаш такви проблеми...да си жив и здрав за муабетов... а по некое време и на врата ќе ти чукне извршител со писменце дека долгот ти е за некои 100-200% поголем заради нивните трошоци...
Абе на овие треба да им плаќаме за да не ги гледаме... Значи ептен бедна Телевизија, даваа нешто друго освен Иселенички Џубокс?:tv:
Абе види,последниве месеци малце им мрдна програмава..ама малце..почнаа да даваат малце понови филмови,малце поинтересни програми (амер. Момент на вистина,мојот татко е подобар од твојот и сл..) ама све е тоа малце,не е доволно... емисијата како иселенички џубокс, ѕвон ( кој 20 год изгледот на емисијата не е сменет ) треба да ги снема.. 150 ден не е многу,ја би платил, ама кај идат тие пари?? Од кога немаат купена нова опрема (камери и слично) ? Ептен ја тупат
lele dali ce se osiromasite za 150 denari ma mora da placate donesen e zakon, dosega nemase zakon pa mozese i da se izbegne ama sega e drugo vreme
Istite sto go donesoa, porano javno go povikaa narodot da ne pla'a taksa za MRTV ,bidejki e se samo ne narodna televizija - denes e i polosa od porano.