Зашто бе, баш е антидепресив, место пари за прозак, плати такса и глеј го џубоксот Moже и ќе и сменат фризура на тетката што водиДа плаќам за Иселенички Џубокс?! Не бе, нека платат иселениците што го гледаат.
Ете гледаш, добра идеја за facebook групаЗашто бе, баш е антидепресив, место пари за прозак, плати такса и глеј го џубоксот Moже и ќе и сменат фризура на тетката што води
Не плаќај....и нема да добиеш прозак во македонија.....Зашто бе, баш е антидепресив, место пари за прозак, плати такса и глеј го џубоксот Moже и ќе и сменат фризура на тетката што води
да си жив и здрав за муабетов... а по некое време и на врата ќе ти чукне извршител со писменце дека долгот ти е за некои 100-200% поголем заради нивните трошоци...нема да им платите такса, ама ќе ви ја блокираат сметката во банка.
затоа редовно плаќај и ќе си немаш такви проблеми...да си жив и здрав за муабетов... а по некое време и на врата ќе ти чукне извршител со писменце дека долгот ти е за некои 100-200% поголем заради нивните трошоци...
Абе види,последниве месеци малце им мрдна програмава..ама малце..почнаа да даваат малце понови филмови,малце поинтересни програми (амер. Момент на вистина,мојот татко е подобар од твојот и сл..) ама све е тоа малце,не е доволно... емисијата како иселенички џубокс, ѕвон ( кој 20 год изгледот на емисијата не е сменет ) треба да ги снема.. 150 ден не е многу,ја би платил, ама кај идат тие пари?? Од кога немаат купена нова опрема (камери и слично) ? Ептен ја тупатАбе на овие треба да им плаќаме за да не ги гледаме... Значи ептен бедна Телевизија, даваа нешто друго освен Иселенички Џубокс?:tv:
Па да у последно време се засилија малку со емитувањето на странскиот Момент на Вистина како и Мојот татко е подобар од твојот, исто така мора да се напомене дека почнаја да даваа и Француски фудбал. Ех да, опремата срање, све што снимале тија ка од осумдесетти години да е снимано, поздрав.Абе види,последниве месеци малце им мрдна програмава..ама малце..почнаа да даваат малце понови филмови,малце поинтересни програми (амер. Момент на вистина,мојот татко е подобар од твојот и сл..) ама све е тоа малце,не е доволно... емисијата како иселенички џубокс, ѕвон ( кој 20 год изгледот на емисијата не е сменет ) треба да ги снема.. 150 ден не е многу,ја би платил, ама кај идат тие пари?? Од кога немаат купена нова опрема (камери и слично) ? Ептен ја тупат
Istite sto go donesoa, porano javno go povikaa narodot da ne pla'a taksa za MRTV ,bidejki e se samo ne narodna televizija - denes e i polosa od porano.lele dali ce se osiromasite za 150 denari ma mora da placate donesen e zakon, dosega nemase zakon pa mozese i da se izbegne ama sega e drugo vreme
Aбе гледам дека си заслепен од ружата односно сега по ново од тупаницата.. ама не треси борании по економскиве теми, те приметив.. Кажи 3 причини зошто денес МТВ е полоша од порано (ко порано да била арна) поарна ли беше МТВ за време на онаа караконџулата како се викаше... Стошиќ мислам ?? Малце од малце барем ја поправија програмата,со пар емисии и спорт, што порано немаше.. А не само да се пљука по све, денес неваља , а пред 5 години ваљаше..Istite sto go donesoa, porano javno go povikaa narodot da ne pla'a taksa za MRTV ,bidejki e se samo ne narodna televizija - denes e i polosa od porano.