Бугарија со територијални претензии кон Македонија, сака да ја земе Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Играв дота и решив да влезам во бугарски сервер..........................................

....на првата игра ми ги украдија item-ите.(Тој шо играл ќе знај за шо зборам).

Или оној што има паркирано кола во Ќустендил или Софија :)

Бугарија ти е единица мерка за ЛОПОВЛУК :)

Играв дота и решив да влезам во бугарски сервер..........................................

....на првата игра ми ги украдија item-ите.(Тој шо играл ќе знај за шо зборам).

Хахахаха, подалеку од бугарските сервери. :)

И татарчетата од атака искрено мислат и се надеваат дека ќе им се остварат барањата???????????????:pop::icon_eek:

А па кој фактор е ЕУ да поништува мировни договори стари 100тина години? ЕУ не е ниту воена организација ниту пак постоела кога се потпишувал тој договор.
Идиотизам поголем од балгарскиот дефинитивно нема

Да ми простите сите, не ви ги прочитав коментарите овој пат , а нема и да се мачам. Ја прочитав веста во дневиниот весник Нова Македонија, и коментарот е само еден: кои нездрави глупости :pos2: . Единствена реакција после ваква вест е „ми се бљува“ :vozbud::pos:

Ајдеееее ама ни тргна :pos2::pos2::pos2: педериве ги бараат Преспа и Дојран овие Струмица :pos2::pos2::pos2: кај отиде светов :tapp:

Да,навистина. Сега на ред е Непал да го побара Богданци. Ама Богданци не го даваме.

Патем, ако се нагузиме добро со гејците и се пишиме северномакедонци како држава, народ, нација и јазик, ова може да е вториот услов за почеток на преговорите со е.у...... Помислил некој на таа варијанта? Па откако ќе ни го бапнат грците, и болварите да се стокмат да играат на истата карта.

Па потоа Србите, па Албанците и така со ред... Не треба да се попушта на ниту едно барање на Грците... простете Египќаните пошто оттаму имаат потекло...

Живеaт во лаги.... се лажaт себе си..... глупав народ.... ако, ако, исто така ќе се лажaт кога ќе си ја вратиме Пиринска Македонија.

Стрмица е ЕУ во вистинска смисла на зборот за Татарија. Не паѓаме ние на понизок ранг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom