Дали сте СМС манијаци?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
zavisnik sum,priznavam...mnogu dobra fora e ovaa na cosmofon so besplatnive preku vikend. inace kartica stavam denes utre ja nema...:D

еј стварно ова спик апов е закон работа..мсн на мобилен!!:wink:
Иначе не сум некој голем смс манијак..околу 3 картички од 500 ми идат на пораки!!!Ми се има случено и една картичка да ми отиде во денот и тоа кај еден човек!!

Порано бев .. Сеа ме мрзи да застанам и да пишам порака...Освен во викенд со новата тарифа Спик Ап . Претежно се јавувам.

Од кога почна cosmomirc преку викендиве по 150 поруки фрчат.

Bidejki sum na Kosmofon sega ima besplatni poraki za vikend ovoj vikend se iznapustav poraki moze 100 poraki pustiv na sekoja minuta pustav ne deka mi trebase ama taka nemav so da pram.

Мене ми е многу досадно да пуштам смс пораки кој ке ги пишува па и да мисли некакви љубовни цц не :img:

jas mnogu pisuvam poraki skoro site pari gi trosam na poraki...

Prakam po 10 poraki dnevno otprilika ama koj moze so ovie cosmofoncive da se drzi. Im dadoa bespari i vidi go ko hieni se site drugari i drugarki mi doagaat so flaster na prstite.! Ebate Mobimak pederi se nejkat da frlat nesto za nas.

Ne prakjam mnogu poraki, me mrzi da kuckam, i glupo mi e...
Bolje ke si se javam kao 4oek na telefon...

Порано, додека бев на припејд, бев манијачиште за СМС-и. Сега, пополека, почнав да се учам да вртам, па двапати месечно (најмногу!) праќам пораки.

Дааааааааааааааааа највеќеееееееееее сакам да си пишувам смс милина

Sum SMS manijak, samo koga porakite se besplatni:) KOga go izmislija ovoj SPEAK UPOT sekoj vikend sum so telefonot u raka i samo muabet praam(preku sms). A inaku ne go trosam mn. brzo kreditot. Onaka si go stedam za itni slucaevi:).

Ја ич не пишувам смс ама сега со бесплатново се шекнав. Праќам дур ми држи батеријата (типичен пример за македонец).

NaTaLi напиша:
Ne prakjam mnogu poraki, me mrzi da kuckam, i glupo mi e...
Bolje ke si se javam kao 4oek na telefon...
да ама со пораки е добро да се заебаваш со некого(јас потрошив 400 данари за да му досаѓам на еден дупло поголем од мене)

Samo koga se besplatni .... XAxax :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom