Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Умре..... само смртта се дума кога да го земи.

Си направи дечкото 2-3 милиони (ако не и повеќе) од децата што се тепаа да го земат цд-то, па сега си ужива на некој егзотичен остров. И јас да заработам некое милионче за 2 години, појке нема да слушните за мене:vozbud:.

Го сакам Еминем, ми се свиѓаат неговите песни. Ама премногу замара со себеси во песните, аман веќе од таа Ким, не може ни со неа, ни без неа.
А ова некој погоре што вика дека му е паметно што се повлекол зошто му следувала истата судбина како на 2pac, јас мислам дека нема врска.

И јас се согласувам со Срцее, иста судбина абе ајде. 2pac имаше милион непријатели, плус тоа беше црнец и како што рековте им пречеше на владата.
Добро и еминем го напаше буш, но тоа беа само критики. поздрав

Џиш заебаваш 2-3 милиони ?

Огромна пара има Шејди, 2-3 милиони се ситно за него.

се имат издрогирано кај да се појавит сеа :)

еминем е човекот кој го врати во живот рапот!
еминем е можеби и најдобар жив рапер во светот
до душа јас сум повеќе по 50 центи, но еминем е сеуште најдобар

50 cent е ебена комерцијала! еминем пејт за неговиот живот... за стварите шо му се дешавале... а на 50 цент ако му е канди шоп животно искуство блазе него...

евааааааааа... одма стрчав на википедија... не е умрен бе аман не ми задавајте срцеви удари:nesvest::nesvest::nesvest:

Многу ме интересира што ќе се случи со неговиот камбек, да видиме дали ќе успее. Јас искрено верувам и се надевам дека ќе успее, затоа што од сите рапери него највеќе го сакам

личен беше дечкото, штета шо не го дават поке на ТВ, :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom