Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Кулирајте и уживајте батки уше еден месец. Ќе има јако пуцање на 2011ката, ќе ги убедам старите играчи да се вратат па ќе видите што е игра.

--- надополнето ---

Официјално ќе ја пуштат Фифа 2011 на 1-2 Октомври по се изгледа.

Еј дечки ако ќе почне овај Купов ??? Рековте 1 Септември така ??? Јас се пријавив да знаете !!! Кога ќе почне известете ме !!!!

абе ајде да почни лигата..се пријавувам..шо се чека??

и ме интересира кој игра на дзојстик а кој на тастатура?ако можи да ми кажите .

Шо се пријавуваш бе чекај, уште фифа 2011 не е излезена он се пријавува. Чекајте да излезе 11етката и ќе биде отворена нова тема и се ќе биде објаснето.....Ццц на секој поединечно да се објаснува аман веќе. И кој игра со рачка игра, кој игра со таста игра шо е битно.

utre izleguva demoto od 2011 pa moze da potrenirame
mislam deka neme da moze da se igra online demoto

Ajde decki trenirajte 2011 :D, uste sega da vi kazam deka mnogu sum jak i najavuvam silna borba za prvite 4 mesta. Posebno ova se odnesuva na vecnite rivali Tise , Noco , Teo, Dovi , Zokiarsenal, Kliment i Olitea.

Ajde decki trenirajte 2011 :D, uste sega da vi kazam deka mnogu sum jak i najavuvam silna borba za prvite 4 mesta. Posebno ova se odnesuva na vecnite rivali Tise , Noco , Teo, Dovi , Zokiarsenal, Kliment i Olitea.

Годинава ќе почнам многу поактивно да ја играм играва па ќе ви кажам што и како се игра, и не го организирајте веднаш турнирот откако ќе испадне играта барем да имаме 10-тина дена да ја истренираме.

Ќе биде јако.. Сеа очекувам малце посилен Манчестер од на 10ката, така да и јас планирам да изненадам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom