Приватна Порака

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
Оваа Приватна Порака ја добив од JovanCvekovski
--
Здраво !
Во с.Кондово има присуство на исламски фундаменталисти, активирани се СРС од Англија, Италија и Германија, истите се во Скопје и работата на теренот.
Имаш добри информации, па ако имаш нешто ново пиши ми. Поздрав
--

Сакав да му одговорам исто така по ПП, ама сакав да има наддавање за секоја информација. Значи, тука можете да наддавате. Почетна цена од веродостојна информација е 10 000 евра.

of topic: Изгледа ради аватарот ја добив оваа порака.

Мене па ми пишал дека имал проблеми со сателитскиот, незнаел како да го подели во мрежа и јас му одговорив. Ваква радикална порака не добив.

И јас се изненадив. Очекував ПП од една членка на форумов со нејзина интимна приказна како водела љубов синоќа илустрирана со 2-3 слики, ама ова навистина ме изненади.

Мене Јован Цековски ме праша дали има момче за негојот син па ме замоли стројник да му бидам ама љубезно го одбив оти можам само часови математика да давам во моментов. :raz:

Много ми прилича на хакерска атака, прегледаjте си комповете за поражениjа.

wtf is porazenia?

a за пораките но комент

само...

има вистина во неговиот муабет, то за Кондово и дека Англиски и други тајни лајни агенти работат во МК, на припремање терен за второ полувреме Македонци-Албанци.

ако си од Кондово, Принц, мора да си ги приметил :)

:pos:
Mene ova mi lici kako vo 903.
Vojvodata Jovan cekovski do vojvodata princ.
stori mi anamet po pp ako ima nesto novo
:pos:

@Macedalien, аа даваш на часови по математика... :pos:

Море Принцу... DJ Dimitri from Chair на времето коа рецитираше во САФ, рецитираше, на еден комита (учка ор уотевер) тројца кодоши.
Сега за сега сме мирни, али ако се намножат шпиуните, идеме во „ослободителна” :lud: :lud: :lud: :lud: борба.

Fighting for freedom is like fucking for virginity!

Ем ај рајт. ор ем ај рајт????

Абе овој Јован, ако викате дека е ова вистина, не ке да е салам а? Ах како не бев активен во тој период на форумот, може и мене ке ми пишеше нешто да ме искинеше од смеење

Бог да го бие чпијуно, чпијуно Принц од Кондово!!

Кога јавно ке се кажеш оти си шпион,повеке ке дознаеш отколку кога си undercover. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom