Дали музиката е дел од вашиот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата викацот
  • Време на започнување Време на започнување
Не се живее без музика:pipi:
Јас не би можел;има удел и те каков.:smir:
Дома сум везден со слушалки на PC кога не сум дома со плеер и така :wink:

Не би можела да се замислам без музика..Кој би можел?! Секој има свој вкус како за многу нешта така и за музика,али мислам дека никој не може без неа.

Да, неможам да си го замислам животот без музика. Таа е неизоставен дел од мене. Многу пати ми помогнала да поминам низ некои тешки периоди, и многу пати среќните моменти во животот ги поврзувам со музика.

По цел ден слушам музика. Неможам без неа исто како што неможам без пц.:toe:

Дефинитино денот почнува со музика и продолшжува со неа.. едноставно кај и да одам морам да слушам музика....

Вака сеа станам се расонувам со музика Viva или MTV(повеќе) у меѓувреме се спремам одам на школо со слушалките у уши таму нон стоп ми се у уши ај да не претерувам ама едната обавезно дома по цел ден музика музика музика единствено кога учам или читам тогаш е мир и тишина, јадам со музика заспивам со музика дишам со музика!

Животот целосно губи смисла без музика.

На денешно време кој не слуше музика? Едноставно сите слушаат, разни песни излегуваат, посебно кај нас Слаткар,Тони Зен, и малите дечишта се заразуваат со музика .. Така да нон-стоп се слуше музика насекаде.

За мене да не говорам, кога компјутерот е оклучен нон-стоп се рока музиче, а кога е исклучен од телефоно се пушта ..:) Многу многу се слуша ...

Нормално музиката е дел од мојот живот и разположението, посебно електронската и македонската изворна музика.

пппфффф... со оглед на тоа шо заспивам со музика, се будам со музика и насекаде се движам со музика... свирам на пиано и пеам милозвучно како славејче :baeh: ... живото ми е дел од музиката :pipi:

Неможам да функционирам без музика.Немам издржано ни еден ден без музика.

Бог и Музиката ја даваат најголемата смисла на нашиве животи....

Да, музиката е дел од нашиот живот. Постојано слушам музика дома, а и коа сум излезена негде сум скоро секогаш со слушалки :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom