Видови мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот од Атлантида

Тој исчезнува! :pos:

Еве го

TheManFromAtlantis_pilot_f.jpg

Види богати јас мислев дека жениве прават квалификација како
-мал
-среден
-голем
-поголем
-најголем
-таман

Имало и други предиспозиции за добар маж

Секаков тип на горенаведените сум запознала, ама ништо не ми оди на нерви повеќе од број 4. :tapp:
Фолирање дека не е во сериозна врска и непризнавање на терминот девојка ми.
Сепак има исклучоци.. и се согласувам со Крејзи ин лав дека има машки кои не поседуваат ниту една од карактеристикиве.

Ги има разни сорти, оженети, слободни стрелци, средовечни кои не се помируваат со кризата на средните години, ергени со полудени хормони, смирени, потоа преваранти, муватори, романтичари, занесењаци, реалисти...секакви ги има, неопходни се за продолжување на видот.:vozbud:

3. Кавгаџија

Неговата емотивна температура е секогаш на критична точка.

Сака да се расправа, а една од најчестите реченици му е „ОК, зошто би сакал сега јас и ти да разговараме?“, со што се спрема за својот напад.

Поводот и не е толку битен. Направете си себе си услуга, оставете го и уживајте во тишината.

Ааааааааааааааааааааааа, не можам да прекинам да се смеам. Женско списание ги учи другите жени да “уживаат во тишинита“ од мажите кои галамат... Ааааааааааааааахахахааааааааааааааааа :pos: :pos: :pos: :pos:

Иначе добра поделбава, фалат уште едно 100 точки...

-.-:
Чоек да не ве искритикува..
Бре, бре, све најдобри сте..
Е де, знаеме дека сте такви ко поделбите ама пак ве сакаме..
Не плачете одма..

Повеќе ми изгледа на чек дис аут темава, но јбг.
Ако веќе праете вакви шовинистички поделби (i need a man поделби) ондах ставете ги сите категории.

Јас не гледам "Стабилен маж". Само некои типови на мажи кои на жените им одговараат за да испаднат елитен пол.

Ги има разни сорти, оженети, слободни стрелци, средовечни кои не се помируваат со кризата на средните години, ергени со полудени хормони, смирени, потоа преваранти, муватори, романтичари, занесењаци, реалисти...секакви ги има, неопходни се за продолжување на видот.:vozbud:
...е баш фино, окарактеризирани сме само како подвижни банки за сперма на две нозе, макар што за некои и ова е многу нежна споредба а богами и преголем благослов... од еден идиот ќе излезат неколку.

нејсе... и вие сте неопходни за видот па и подвидот, 50-50 не?

гратис категорија - Тргни ме да кинисам

Тој не знае што сака со себе, ама знае дека сака да е слободен и да нема никакви зацртани планови. Нема да направи апсолутно ништо ако не му кажеш што треба, а кога му кажуваш - се лути зошто ти „му ставаш ред“. На 25 години уште размислува што сака во животот и ако не му влепат неговите неколку шамари - може да продолжи да го прави тоа уште многу долго.

Не знам ја за вакви поделби. Ја мажите ги делам на такви со кои би се плеснала и такви со кои не би се :icon_lol:

Било кој од неведениве типови мужи ќе плесне нешо ако и се стаи на било која од девојките на кои не само што им е интересна поделбава туку и веруваат во неа.

...е баш фино, окарактеризирани сме само како подвижни банки за сперма на две нозе, макар што за некои и ова е многу нежна споредба а богами и преголем благослов... од еден идиот ќе излезат неколку.

нејсе... и вие сте неопходни за видот па и подвидот, 50-50 не?

Јас тоа онака, метафорички.
Неопходни се за се:smir:, не е се во плодењето и множењето.

Pfretposledniot sto mi se svigjase bese "ego voin" a posledniot "sarmer" (ali ne mi bil samo toj takov :kesa: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom