EuroSong 2007 претставник :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување

Со која песна да не претставува Глоријан на Евровизија 2007 ? :-)

• Вкупно гласачи
    44

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Веб-сајт
www.kometalfans.com
Денеска сите бевме сведоци на бедниот домашен избор за песна која ќе не претставува на Евровизија, затоа се залагам наредната година да биде поинаку !!!

Ако си помисливте дека овде ќе бираме претставник се лажете. Јас веќе го избрав а на вас останува да се одлучите со која песна да не претставува :)

Голема чест ми е да ви го претставам ГлОрррИјан !!!

glorcho.JPG

На сите ви е добро познат нашиот херој Глоријан тако звани Глорчо, а ги знаете и неговите песни кои горе доле сите се хитови. Знам дека голема желба на секој од нас е сите овие песни да не претставуваат на Евровизија но за жал мора да одбереме една. Па гласајте :icon_lol:

А кој е типов? Jaс појма немам:)))

Најдобра песна .. според мене од младиот господин е ти ми душо дадеее!:je::pos::pos::pos:

Fortune!!! Е сега ме разочара :icon_lol: Па ако не го знаеш типов и не си му ги чула песниве имаш пропуштено многу од македонската музичка сцена :icon_lol: Ај брзо ангажирај се, симни ги песните, преслушај ги . . . оди сега на Он.Нет.Мк и ќе пишеш таму на Search “Глоријан“. Договорено ? :icon_lol:

Дечково е цар, дури и на Таксират пееше... :) :)

Готово, сега и јас се разочарав што не знам кој е, а сите го знаат:(
Абе не ми излегува ништо на он.нет кога ќе пишам Глоријан:(
Се зезаш со мене?

WTF OMG!
:kez: :kez: :lud: :lud: :lud: :lud:
Dajte neka pobedi a kako nagrada neka go prifati zemjata koja ke bide domakjin na evrovizija!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahha

Ти ми душо даде ја слушам, умираммммммммммммммм!!!

Фала што ми дозволивте!

Само душо ти си моја, само јас те чувствуваммммм и се би дал да те имам јасссс, ти да бидеш мојот (не го разбрав што)!

Не си одам додека не ги слушнам сите!

Абе Глоријан ти е класика :)
Иначе ја и Водка ќе му бидеме пратечи вокали за на Евровизија :pos:

Остајте ме сега, ја слушам сузе ми цепају лице! Ќе сечам вени!

Леле како завива на Умирам по тебе:)))))))))))))))))))))))))))

Батистута, јас и ти почнавме со кампањата изгледа :D

Ајде малку да бидеме сериозни!

Песните му се закон, која од која. Навистина не знам за која да гласам, а најмногу се мислам меѓу „Ти ми душо даде” или „Милионер”. Мислам дека ќе ми треба време да одлучам, затоа утре ќе гласам. Фер, нели? Секоја песна заслужува посебно внимание.

Имам некои текстови во фиока, па ако може некако да се стапи во контакт со ѕвездава, добро би било да станат моите песни познати.

Форчн, кутриот (прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано. Така да, твоите можеш само мене да ми ги дадеш.
Сериозно, ја слушнав О марија, сузе ми цепају лице, и вечер нема слушање музика. Уште ми зуи у ушите.

FortunE напиша:
Готово, сега и јас се разочарав што не знам кој е, а сите го знаат:(
Абе не ми излегува ништо на он.нет кога ќе пишам Глоријан:(
Се зезаш со мене?

Ни ја немам појма кој е а нонстоп го зборат.Ама по сликава глеам дека е ептен кул типче :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom